Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Bartošovej desivé tajomstvo: Sexuálne zneužitá vlastným otcom?!

Súčasné problémy Ivety Bartošovej môžu byť podľa všetkého dôsledkom traumy z detstva. Zobraziť galériu (4)
Súčasné problémy Ivety Bartošovej môžu byť podľa všetkého dôsledkom traumy z detstva.

PRAHA – Pila, aby zabudla?! Osud Ivety Bartošovej (47) nie je ľahostajný snáď nikomu. Speváčka sa totiž vďaka svojej závislosti od alkoholu a liekov dostala na úplne dno a trpí nielen jej telo, ale hlavne psychika. V súvislosti s niekdajšou hudobnou hviezdou sa v médiách objavuje viacero šokujúcich informácií. Najdesivejšia je azda tá, že blondínku v detstve údajne sexuálne zneužíval jej vlastný otec.

Bolestné spomienky! Iveta Bartošová sa nikdy netajila tým, že jej detstvo nebolo príliš ideálne. Najväčší podiel na tom mal jej otec Karel, ktorý mal rovnako problém s alkoholizmom a pred piatimi rokmi zomrel. České média najnovšie prišli s informáciami, že speváčkine detstvo bolo traumatické aj z iných dôvodov. Blondínkin rodič bol vraj tyran a násilník.

Český magazín Sedmička totiž v aktuálnom vydaní uvádza, že Iveta mala byť v detstve sexuálne zneužívaná svojím vlastným otcom. „Tiež som o tom počul, ale neviem kedy a kde. Možno si to ale niekto vymyslel, aby bolo o čom písať,” reagoval Bartošovej brat Lumir, ktorý mal byť zo strany otca taktiež psychicky týraný.

Vynárajú sa teda špekulácie, že blondínkina závislosť je dôsledkom traumatizujúcej mladosti. Vo svojich vyjadreniach to naznačil aj liečiteľ Jan Saavedra. „Pokiaľ sa s tým sama nevyrovná, nikdy sa nedá do poriadku. Musí to zo seba konečne dostal,” reagoval tento muž, ktorý by chcel Ivete taktiež pomôcť.

Speváčka bola v posledných dňoch hospitalizovaná na psychiatrii v Bohniciach. Tam ju bol navštíviť aj jej syn Artur. Ten zrejme na svoje detstvo taktiež nebude spomínať v najlepšom...

Vo štvrtok si už Bartošovú odviezol jej parter Josef Rychtář domov. Či bude jej liečenie pokračovať v inom zariadení, nie je zatiaľ známe. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu