Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Zmenená Verešová: Nepodobá sa na seba, no prsia ukazuje napratané v gume!

Andrea Verešová sa pri nedávnom fotení ukázala so zvláštnou vizážou a vypadávajúcimi prsiami (vľavo). Zobraziť galériu (7)
Andrea Verešová sa pri nedávnom fotení ukázala so zvláštnou vizážou a vypadávajúcimi prsiami (vľavo).

PRAHA - Úplne iná! Andrea Verešová (33) nedávno pózovala pre kalendár plastickej chirurgie. Okrem sexi outfitu s podväzkami sa však predviedla aj v netradičnejšom „odeve”. Jej korzet bol totiž vyrobený z pneumatiky. Modelka sa tiež ukázala s vizážou, vďaka ktorej bola na prvý pohľad nespoznateľná. No svojej povesti provokatérky aj tak nezostala nič dlžná.

Andrea Verešová je známou modelkou už dlhé roky. Občas sa však vizážistom aj jej slávnu tvár podarí zahaliť rúškom tajomstva. Pri nedávnom fotení pre kalendár plastickej chirurgie sa totiž na seba na prvý pohľad príliš nepodobala. 

Zvláštnosťou tohto pózovania bol však aj jej odev. Tmavovláska stála pred objektívom vo zvršku vyrobenom z gumy. „Predstavte si, ako som sa musela cítiť v korzete z pneumatiky. Nuž, aj to musí modelka vydržať a pritom sa tváriť príjemne a prirodzene,” komentovala túto prácu Verešová.

Na facebook si zavesila aj jeden záber zo zákulisia. A snáď by to ani nebola ona, keby neprovokovala. Uhol fotenia totiž odhalil jej prednosti takmer v celej ich kráse.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu