Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Vypadávajúce prsia neuspeli: Miss Carat Tuning sa stalo naše Dievča leta!

Titulom Miss Carat Tuning 2013 sa môže pochváliť blondínka Martina Štetiarová. Najväčšie prsia súťaže stačili len na druhé miesto. Zobraziť galériu (19)
Titulom Miss Carat Tuning 2013 sa môže pochváliť blondínka Martina Štetiarová. Najväčšie prsia súťaže stačili len na druhé miesto.

BRATISLAVA – Bolo sa na čo pozerať! Rovnako ako po minulé roky, aj tentokrát sa v Piešťanoch konal motoristický zraz. Býva už zvykom, že v rámci tohto podujatia sa volí aj kráľovná krásy. Medzi finalistkami boli rôzne typy dievčat. Niektoré očarili svojou prirodzenou krásou, iné zas obrovskými prednosťami. Porotu však najviac zaujala blondínka známa nielen z markizáckej Farmy, ale aj z minuloročnej súťaže Dievča leta. Miss Carat Tuning 2013 sa stala Martina Štetiarová (29).

Koncom minulého týždňa sa v Piešťanoch konal už 10. ročník motoristického zrazu. Zišli sa na ňom všetci milovníci rýchlych áut a krásnych žien. Na podujatí s medzinárodnou účasťou sa predviedlo 4000 vozidiel a návštevníci sa mohli tešiť na exhibíciu nočných driftov. Zaujímavým programom bolo aj finále súťaže Miss Carat Tuning 2013.

Dievčatá, ktoré bojovali o titul kráľovnej, sa na svoj veľký deň pripravovali už niekoľko týždňov vopred. Pod prísnym okom profesionálneho trénera trávili dlhé hodiny v posilňovni a svoje vypracované telá nakoniec vystavili v spodnej bielizni pred objektívom fotografa.

Organizátori do finálovej dvanástky vybrali rôzne typy – vysoké, nízke, blondínky, brunetky, ale aj také, ktoré zaujali predovšetkým svojimi prednosťami. No početná porota, v ktorej sedeli riaditeľka súťaže, speváčka Lenka LeRa Salmanová, Petra Lenártová, minuloročná víťazka Alexandra Knapová a zástupcovia partnerov, sa rozhodla inak.

Namiesto „vytuningovanej” tmavovlásky sa Miss Carat Tuning pre rok 2013 stala blondínka Martina Štetiarová, známa z markizáckej Farmy. „Je to neopísateľný pocit, keď sny sa začnú meniť na skutočnosť. Vyhrať korunku v súťaži krásy bol môj sen už od detstva, preto sa strašne teším,” povedala nám Martina.

Vysoká kráska však ešte predtým, než sa objavila na televíznych obrazovkách, zaujala v súťaži Dievča leta 2012. Svojou prirodzenou krásou upútala čitateľov natoľko, že skončila na striebornej priečke.

Ak sa chceš zviditeľniť, získať nové možnosti, vyhrať množstvo krásnych cien a stať sa  Dievčaťom leta pre tento rok, neváhaj a prihlás sa. Klikni na stránku www.dievcaleta.sk a vyplň formulár.

 

Zoznam dievčat, ktoré tento rok v súťaži Miss Carat Tuning uspeli

Miss Carat Tuning 2013 - Martina Štetiarová (29), Čadca

1. Vicemiss Carat Tuning 2013 - Megan Cost (22), Bratislava

2. Vicemiss Carat Tuning 2013 - Olívia Čambalová (21), Nitra

Miss Sympatia Carat Tuning 2013 - Zuzana Dzvoníková (21), Bratislava

Miss Tip Carat Tuning 2013 - Martina Novomeská (24), Nitra 

Miss Feminity.sk Carat Tuning 2013 - Martina Novomeská (24), Nitra

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu