Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Sexi Slovenka boduje: Z markizáckej Farmy do kultového Komisára Rexa!

Martina Štetiarová z Farmy si zahrala v jednej epizóde seriálu Komisár Rex. Zobraziť galériu (9)
Martina Štetiarová z Farmy si zahrala v jednej epizóde seriálu Komisár Rex.

ROCCA DI PAPA - Wau! Strieborná finalistka súťaže Dievča leta Martina Štetiarová (29) sa na markizáckej Farme síce dlho neohriala, uplatnila sa však inde. Tento rok sa jej podarilo získať titul Miss Carat Tuning 2013 a tiež úlohu v kultovom seriáli. Blondínka spod Tatier totiž v konkurencii 40 modeliek z celého sveta uspela na konkurze do projektu Komisár Rex. Hoci bola pred kamerami brutálne zavraždená, nakrúcanie si naozaj užívala.

Slovenka zabodovala! Martina Štetiarová je u nás známa ako finalistka Dievčaťa leta, účastníčka Farmy 3, či víťazka Miss Carat Tuning 2013. Najnovšie však už môže mať aj prívlastok: tá, čo hrala v komisárovi Rexovi. Štáb seriálu totiž hľadal slečnu pre úlohu modelky a blondínka uspela.

Na kasting bolo pozvaných 40 dievčat z rôznych agentúr a v závere vyhlásili práve Štetiarovej meno. „Myslím, že mojím veľkým plus bolo to, že som vyštudovala herectvo v Ríme,” prezradila nám Martina, čo jej pomohlo získať rolu. 

Nakrúcanie sa konalo v Talianskom meste Rocca di Papa a blondínka si túto skúsenosť veľmi pochvaľuje. „Bolo to úplne úžasné. A hneď po príchode sa o mňa starali ako o princeznú,” povedala topkám modelka. Jej postava však neskončí dobre a brutálnu vraždu bude musieť objasniť policajt s Rexom po boku. Nová séria seriálu sa začne vysielať vo februári po celom svete. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu