Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Utajovaná Kollárova milenka: Toto je jeho stará láska... A majú spolu dieťa!

Boris Kollár mal pred rokmi pletky s touto ženou - Stankou Horňákovou. Zobraziť galériu (11)
Boris Kollár mal pred rokmi pletky s touto ženou - Stankou Horňákovou.

BRATISLAVA - Táto žena ho opantala! Boris Kollár (47) je otcom siedmich detí a pri väčšine z nich je verejnosti známa aj príslušná matka. Jeho najstaršie vzťahy, z ktorých vznikli potomkovia, sú však utajované. Medializáciu cez známeho boháča si neželala ani žena, ktorá mu porodila dcéru Sašku (12). Doteraz „ukrývaná” právnička Stanka Horňáková (35) sa však nedávno objavila v spoločnosti - po boku nového partnera sa zvítala aj s bývalým milencom.

Toto je ona! Hoci Slovensko pozná celý zástup mileniek Borisa Kollára, niektoré jeho „úlovky” radšej zostávali v pozadí. Medializácia sa nepozdávala ani právničke Stanke Horňákovej. Tá boháčovi približne pred dvanástimi rokmi porodila dcérku Sašku.

Blondínka sa však nikdy verejne nepromenádovala po jeho boku. Dôvodom môže byť fakt, že rovnako staré dieťa má Boris aj s ďalšou neznámou - Ivanou Barnovou. V posledných rokoch sa Stanka údajne objavila na niekoľkých spoločenských akciách, no keďže jej identita bola zahalená rúškom tajomstva, zostala nepovšimnutá.

Náš fotograf ju však pred pár dňami odhalil na akcii na nábreží Dunaja. Zaujímavé pritom je, že na rovnakom večierku sa objavil aj bratislavský multiotecko. Bývalí milenci sa sa zvítali vo veľkom rodinnom štýle po boku spoločnej dcéry, ale aj Kollárovej družky Heringhovej a Horňákovej súčasného priateľa, s ktorým má dve dcéry. Najmä srdečné objatie Andrey a Stankinho partnera pôsobilo dojmom, že sa v takejto zostave nestretli prvý raz.

So Stankou Horňákovou má Boris Kollár dcéru Sašku.
Zobraziť galériu (11)
So Stankou Horňákovou má Boris Kollár dcéru Sašku.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu