Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Obľúbená Eňa Vacvalová v bolestiach: Trpí aj po operácii!

Elena Vacvalová sa objavila na premiére s vyviazanou rukou. Zobraziť galériu (9)
Elena Vacvalová sa objavila na premiére s vyviazanou rukou. (Zdroj: Topky.sk)

BRATISLAVA - Nepríjemný zákrok! V jednom z bratislavských kín sa pred pár dňami konala premiéra novej českej komédie Andílek na nervy. Medzi hercami, ktorí prišli novinku uviesť na slovenské plátna, nechýbala ani Elena Vacvalová (57). Známa humoristka si totiž zahrala jednu z menších postáv. Pozornosť v spoločnosti však pútala vyviazanou rukou. Ako sa nám podarilo zistiť, pred dvomi týždňami podstúpila operáciu ramena. A bolesťami trpí dodnes.

V jednom z bratislavských nákupných centier sa tento týždeň konala premiéra českej komédie Andílek na nervy. Okrem hercov spoza rieky Morava sa vo filme objavili aj dvaja Slováci – Lukáš Latinák a Elena Vacvalová. Tí si napokon novinku prišli vychutnať aj priamo do kina.

Známa humoristka však počas večera nepútala pozornosť len svojím hereckým výkonom. V spoločnosti sa totiž objavila s vyviazanou rukou. Ako sa nám podarilo zistiť, dôvodom je nedávna operácia ramena. „Začalo ma pobolievať a po všelijakých klasických pokusoch s mastením, s cvičením a s obstrekmi sa nakoniec vďaka magnetickej rezonancii zistilo, že je treba podstúpiť zákrok. Tak mi ho spravili. Teraz som už po ňom a som v takom rehabilitačnom procese. Chodím cvičiť a budem musieť chvíľu počkať, možno aj niekoľko mesiacov, kým sa to dá opäť do poriadku,“ prezradila pre Topky.sk Vacvalová. 

Lekári objavili blondínke na ramene výrastok, ktorý jej spôsoboval obrovské bolesti. Museli jej ho preto obrúsiť. „Je to bolestivá záležitosť, lebo hoci je to artroskopická operácia, čiže len 4 dierky v postate, museli sa cez tie svaly a cez to všetko dostať až ku kĺbu. No a to sú, či chceme, či nie, ranky. A teraz sa hoja,“ povedala scenáristka. 

No aj dva týždne po zákroku ju trápia nepríjemné bolesti. „Rok som mala s tou rukou problémy a nemohla som s ňou poriadne hýbať. Už som si nedokázala umyť ani hlavu, ani gumičku do vlasov dať. Poskracovali sa mi šľachy, aj svaly, aj všetko, čiže teraz to musím postupne veľmi pomaly vracať do pôvodného stavu. A to je dosť dlhý a teda aj dosť bolestivý proces,“ vysvetlila nám Eňa. 

„Občas sa už snažím chodiť aj bez toho závesu na ruke, ale keď ma to už bolí alebo idem niekde von, tak si ju radšej dám hore,“ dodala bývalá tvár zábavnej šou Nikto nie je dokonalý. Nepríjemný výrastok, ktorý sa jej objavil na ramene, je zrejme dôsledkom nejakého dávneho zranenia. Elene teraz nezostáva už nič iné, len cvičiť a trpezlivo čakať, kedy sa jej rameno úplne vylieči. 

Viac o téme: Elena Vacvalová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu