Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Geissenová ohúrila telom: Novými silikónmi a červenými plavkami tromfla Pamelu!

Pamelu Anderson (vľavo) strčila 48-ročná Carmen Geiss do vrecka. Na bahamskej pláži predviedla svoje nové silikóny v odvážnych plavkách. Zobraziť galériu (7)
Pamelu Anderson (vľavo) strčila 48-ročná Carmen Geiss do vrecka. Na bahamskej pláži predviedla svoje nové silikóny v odvážnych plavkách. (Zdroj: TV JOJ)

BAHAMY – Predviedla telo dvadsiatky! Boháčka Carmen Geiss (48) sa nikdy netajila tým, že je rada stredobodom pozornosti. Tentokrát si to však užívala dvojnásobne. Na pláži totiž predviedla v sexi červených plavkách svoje nové silikóny. Takto sa jej podarilo zatieniť aj slávnu Pamelu Anderson (46). Manžela Roberta (49) dokonca dohnala k žiarlivosti.

Carmen Geiss je známa tým, že si na svoj výzor naozaj potrpí. Každé ráno navštívi svojho obľúbeného kaderníka, presedí dlhé hodiny pred zrkadlom, no nezabúda ani na svoju postavu. Veď už v minulosti sa mohla popýšiť titulom Miss fitness.

O rovnako pevnom tele dnes síce môže iba snívať, no kde nedopraje príroda, tam pomôžu šikovné ruky plastických chirurgov. Rozmaznaná boháčka to vie, a preto je ich pravidelnou zákazníčkou. Najnovšie sa rozhodla, že zainvestuje do svojho  - už aj tak naprataného - dekoltu.

A stálo to za to! Z dvojnásobnej mamičky sa totiž pomaly ale iste stáva Robertova žena snov. Milionár, zjavne ovplyvnený americkým seriálom Baywatch, totiž vždy túžil po mladej a prsnatej blondínke. Carmen sa preto rozhodla, že svojmu manželovi urobí radosť - svoje nové vnady napratala do červených plaviek a pyšne ich vystavovala na bahamskej pláži. A vždy sarkastický Róbert zrazu zúril od žiarlivosti. Niet divu! 48-ročná blondínka svojím výzorom zatienila aj slávnu Pamelu Anderson. Presvedečiť sa o tom môžete v dnešnej časti Geissenovcov na Jojke.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu