Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Boháčka Geissenová ukázala silikóny: Keď sa blyslo, presvitalo všetko!

Carmen Geiss sa stala najobľúbenejšou televíznou hviezdou. Vzápätí blesky fotoaparátov odhalili jej nové silikónové vnady. Zobraziť galériu (16)
Carmen Geiss sa stala najobľúbenejšou televíznou hviezdou. Vzápätí blesky fotoaparátov odhalili jej nové silikónové vnady. (Zdroj: isifa)

DÜSSELDORF – Opäť v centre pozornosti! Hoci Carmen Geiss (49) sníva o kariére speváčky, zatiaľ pred kamerami boduje najmä ako televízna hviezda. Vďaka vlastnej reality šou, v ktorej účinkuje s manželom Robertom, si dokonca vyslúžila prvé ocenenie. Pri jeho preberaní však nechtiac vystavila aj vylepšené prednosti. Blesky fotoaparátov totiž odhalili kypré silikóny aj s bradavkami.

Nečakaný triumf! Aj keď to so speváckou dráhou svojráznej Carmen Geiss nevyzerá práve ružovo, s reality šou Geissenovci žne na domácej pôde obrovské úspechy. Ten najväčší sa dostavil pred pár dňami pri odovzdávaní cien In Touch Awards pod taktovkou známeho magazínu. Takmer päťdesiatnička si na vlastné prekvapenie odniesla sošku určenú pre najobľúbenejšiu tvár televíznej obrazovky.

Carmen na slávnostný večer zvolila na prvý pohľad decentné šaty. Ich krátku sukničku tvorilo páperie, pričom na pódiu vynikli najmä štíhle nohy populárnej milionárky. Tá ale vyrazila bez podprsenky a pri pózovaní fotografom nakoniec ukázala viac, než pravdepodobne mala v pláne. Pod čiernou látkou totiž presvitali jej vynovené silikóny veľkosti XXL, ktoré zvýraznili ostré blesky fotoaprátov.

Pre Carmen išlo o nezabudnuteľný okamih, s ktorým sa okamžite pochválila na sociálnej sieti. „Neskutočný moment! Takmer som sa rozplakala od dojatia! Ďakujem vám všetkým, že ste za mňa hlasovali,“ zneli slová bohatej blondínky pre fanúšikov na Facebooku. Niet pochýb, že pýchou nešetril ani jej manžel a milionár v jednej osobe – Robert Geiss. Dvojica spolu nakrútila už osem sérií spomínaného reality projektu a z obrazoviek zrejme tak skoro nezmizne.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu