Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Pravá tvár superstaristky Stýblovej odhalená: Podvádzala mňa aj milenca!

Jiří sa rozhodol prehovoriť o rozchode so superstaristkou Veronikou Stýblovou. Zobraziť galériu (9)
Jiří sa rozhodol prehovoriť o rozchode so superstaristkou Veronikou Stýblovou.

PRAHA - Čo bolo za rozchodom? Veronika Stýblová (18) počas SuperStar ukončila vzťah so svojím priateľom Jiřím. Ako uviedla, za všetko mohla vzdialenosť a nedostatok času. Mladík to však vidí úplne inak. Za hlavný dôvod pokladá blondínkin vzťah so starším, zadaným fotografom. Podľa jeho slov však nešlo o jediného muža, s ktorým sa nádejná speváčka v poslednej dobe zaplietla!

Dvojnásobná nevera?! Veronika Stýblová nedávno v priamom prenose priznala rozchod s priateľom. Na vine boli podľa nej vzdialenosť, nedostatok času a jej snaha venovať sa čo najviac hudbe. Podľa našich zdrojov jej však jednoducho stúpla sláva do hlavy.

Opustený Jiří to vidí podobne. „Dosť sa zmenila a stúpol jej nos dohora,” tvrdí mladík, podľa ktorého jeho expartnerka klame všetkým naokolo. „Ona mala staršieho milenca a podvádzala ma s ním, čo mi povedali aj ostatní súťažiaci. Bola s ním od začiatku SuperStar a mala ešte žalúdok na to, aby sa schádzala aj so mnou,” povedal nám smutne.

O tomto vzťahu ho údajne informovala aj partnerka spomínaného muža. Tej vraj tiež hrozí rozchod, keďže podľa Jirkových informácií si fotograf a superstaristka už hľadajú spoločné bývanie. Lenže podľa všetkého ani tento partner by si nemal byť Veronikou asi úplne istý. „Mala ešte aj iného chlapa, s ktorým sa stýkala. Fakt sa strašne zmenila a pokiaľ tvrdí opak, tak klame,” vyhlásil mladík.

Topky.sk s týmito vyjadreniami konfrontovali aj Stýblovú. „Toto určite nie je pravda. Neviem, odkiaľ to vzal. Ak chce do mňa takto kopať, budem to ignorovať. Ale veľmi ma sklamal,” reagovala na obvinenia od expartnera. „Ja som neurobila nič zlé, môžem sa kamarátiť s ľuďmi okolo. Sama najlepšie viem, ako to je. Som úplne nezadaná,” tvrdí Veronika. Isté však je, že v médiách sa objavili fotografie, na ktorých sa bozkávala s fotografom z prostredia televízie.

Veronika sa počas SuperStar zblížila s fotografom.
Zobraziť galériu (9)
Veronika sa počas SuperStar zblížila s fotografom.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu