Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Rok ho nikto nevidel: Závislý porotca Tony Moisés skončil v liečebni a drasticky schudol!

Tony Moisés sa v sanatóriu udržuje vo forme. Zobraziť galériu (10)
Tony Moisés sa v sanatóriu udržuje vo forme.

BRATISLAVA - Úspešný boj? Už je to niečo vyše roka, čo sa tanečník Tony Moisés (34) vytratil zo spoločenských večierkov. Topky.sk zistili, že za jeho absenciou je pobyt v petržalskom sanatóriu pre závislých ľudí. Umelec podľa našich informácií prepadol hazardu. So situáciou sa vysporiadal tak, že sa nechal dobrovoľne zatvoriť do liečebne. Nám sa ho podarilo zachytiť v areáli tohto zariadenia. Ako vidno, rapídne schudol a udržuje sa v dobrej kondícii.

Podľahol hazardným hrám! O Tonym Moisésovi sa v mediálnej brandži dlhšie šepkalo, že má problémy s gamblerstvom. Hoci často nechal v kasínach značnú sumu, neprikladal tomu veľkú váhu. Dlhy sa však začali kopiť a spolu s nimi aj finančné problémy. Nepriaznivá situácia ho dohnala k jedinému možnému riešeniu. Koncom roka 2011 sa vytratil zo spoločenského života a nastúpil do petržalskej liečebne. „Tony sa nachádza v sanatóriu, je tam už vyše roka,” prezradil náš zdroj.

Do ústavu, kde pomáhajú ľuďom z rôznych závislostí, nastúpil podľa našich informácií Tony dobrovoľne. Keďže má však na konte dlhy, pobyt mu údajne hradí jeden z jeho kamarátov. Podľa toho, ako dlho sa tam už Moisés nachádza, to s liečbou myslí maximálne vážne.

Nám sa dokonca podarilo zachytiť bývalého porotcu jojkárskych súťaží Miliónový tanec a Showdance v areáli zariadenia. Za ten čas, ktorý trávi mimo oblasti šoubiznisu, sa zmenila jeho vizáž. Najvýraznejšie to vidno na jeho váhe. Za schudnutie môže evidentne  beh, ktorému sa venuje v priestoroch zariadenia. Pri atletike sme ho zastihli aj my. 

Keď sme však chceli o jeho boji so závislosťou zistiť viac, narazili sme na problém. Tonyho mobilné číslo nefunguje a pracovníci sanatória sú viazaní lekárskym tajomstvom. „Informácie o pacientovi vám nemôžem poskytnúť. Nemôžem vám potvrdiť, či tu je a preto vám nemôžem ani sprostredkovať kontakt,“ povedala nám pracovníčka petržalskej liečebne.

Tony Moisés za múrmi liečebne značne schudol. Vo voľnom čase sa venuje behu.
Zobraziť galériu (10)
Tony Moisés za múrmi liečebne značne schudol. Vo voľnom čase sa venuje behu.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu