Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Kollárova exmilenka dráždi ako nikdy: Holé prsia, zvodné telo!

Barbara Bátorová pózovala vyzlečená. Zobraziť galériu (8)
Barbara Bátorová pózovala vyzlečená.

BRATISLAVA - O toto prišiel! Čochvíľa to budú dva roky, čo sme Borisa Kollára (47) prvýkrát prichytili v spoločnosti Barbary Bátorovej (22). Dvojica sa síce ešte donedávna stretávala, no príležitostným návštevám je už koniec. Dôvod? Tmavovláska má po svojom boku vekovo primeranejšieho partnera. A zdá sa, že je aj dosť tolerantný. Nevadí mu, že vylepšená kráska nafotila provokatívne zábery, ktoré bez problémov vystavila na obdiv na sociálnej sieti.

Nedávno sme vás na topkách informovali, že Barbara Bátorová už nepatrí do háremu Borisa Kollára. Tmavovláska má totiž nového priateľa Jozefa. A ten zjavne nie je žiarlivý typ. Inak by mu určite prekážalo, že sa jeho partnerka nechala nahovoriť českým fotografom na vznik provokatívnych záberov.

Vnadná tmavovláska na jednej zo snímok vystavuje svoje telo úplne obnažené - celým jej odevom sú len dve tenučké šnúrky obopínajúce ženské boky. Túto snímku si Bratislavčanka aj verejne vystavila na sociálnej sieti. „Priateľovi to nevadí,” povedala nám.

Topky.sk zisťovali, či by sa Bátorová nechala nahovoriť aj na niečo ešte odvážnejšie. „Dostala som ponuku z pánskeho magazínu, ktorú som v minulosti odmietla. Teraz by som možno súhlasila. Nevadí mi odhaliť prsia, ale to je pre mňa maximum,” komentovala túto tému tmavovláska. Nechajme sa prekvapiť, či sa niekedy naozaj objaví na stránkach nejakého časopisu pre mužov.

Barbara Bátorová nemá problém ukázať prsia na umeleckej fotke.
Zobraziť galériu (8)
Barbara Bátorová nemá problém ukázať prsia na umeleckej fotke.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu