Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Kollárove pipky: Tieto dve si dávajú spolu do tela!

Michaela Ngová a Barbara Bátorová Zobraziť galériu (6)
Michaela Ngová a Barbara Bátorová

BRATISLAVA - Ale no toto! Boris Kollár (51) je známy tým, že je veľkým milovníkom žien. Stále sa vynárajú nové a nové mená krásnych slečien, s ktorými sa bohatý podnikateľ stretáva(l). Na tento zoznam sa v minulosti pripísali aj Michaela Ngová (25) a Barbara Bátorová (25). A zdá sa, že dámy spája aj niečo iné, než len rovnaký vkus na chlapov - dievčatá sú zjavne kamarátky a vo voľnom čase si spolu vyjdú napríklad aj do fitka.

Spísať zoznam žien, ktoré podľahli kúzlu známeho boháča Borisa Kollára, by bolo bez pochýb náročné. Podnikateľ je totiž známy tým, že miluje krásne dievčatá a pri žiadnej nevydrží dostatočne dlho. Istý čas sa v minulosti stretával aj s o 26 rokov mladšími - Barbarou Bátorovou a Michaelou Ngovou. 

No hoci dnes sa už Bratislavčanky s multioteckom čas netrávia, stále ich čosi podstatné spája. Zdá sa totiž, že tmavovlásky sú dobrými kamarátkami. Podarilo sa nám ich totiž spolu zachytiť v známom nákupnom centre v Petržalke, ako odchádzali z fitness centra.

A zatiaľ čo jedna pútala pozornosť luxusnou kabelou od Louis Vuittona, druhá priťahovala pohľady nenalíčenou tvárou. Po náročnom tréningu si dvojica ešte dopriala čerstvú ovocnú šťavu a následne sa stratili v dave ľudí. Nuž, zdá sa, že Kollárove pipinky už pripravujú svoje štíhle postavičky na leto. 

Barbaru Bátorovú a Michaelu Ngovú sme stretli v jednom z bratislavských nákupných centier, tesne po tom, ako vyšli z fitka.
Zobraziť galériu (6)
Barbaru Bátorovú a Michaelu Ngovú sme stretli v jednom z bratislavských nákupných centier, tesne po tom, ako vyšli z fitka.  (Zdroj: Topky.sk)

Dve zo žien, ktoré sa spájali s Borisom Kollárom, si v súkromí zjavne veľmi dobre rozumejú. Spolu si totiž chodia aj zacvičiť.
Zobraziť galériu (6)
Dve zo žien, ktoré sa spájali s Borisom Kollárom, si v súkromí zjavne veľmi dobre rozumejú. Spolu si totiž chodia aj zacvičiť.  (Zdroj: Topky.sk)

Barbara Bátorová pútala pozornosť aj športovou kabelou luxusnej značky.
Zobraziť galériu (6)
Barbara Bátorová pútala pozornosť aj športovou kabelou luxusnej značky.  (Zdroj: Topky.sk)

Viac o téme: Boris KollárBarbara BátorováMichaela Ngová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu