Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Sajfovo prekliatie v láske: Odhalili ste moju pravú tvár!

Matej Sajfa Cifra sa prezentuje na verejnosti ako cynik. V rozhovore nám ukázal aj svoju ľudskú stránku. Zobraziť galériu (8)
Matej Sajfa Cifra sa prezentuje na verejnosti ako cynik. V rozhovore nám ukázal aj svoju ľudskú stránku.

BRATISLAVA - Ukázal sa v inom svetle! Matej Sajfa Cifra (33) je verejnosťou vnímaný najmä ako človek, ktorý má rád sarkazmus a iróniu. Mimo televíznych kamier či rádiového mikrofónu sa však stáva človekom s bežnými radosťami a starosťami. Svoju ľudskú stránku odhalil aj v otvorenom rozhovore, ktorý poskytol exkluzívne pre topky.sk v súvislosti s nedávnym rozchodom s Veronikou Ostrihoňovou (23). V ňom prezradil aj to, prečo má na ženy smolu.

Ako sme vás už na topkách informovali, idylicky pôsobiaci vzťah Mateja Sajfu Cifru a Veroniky Ostrihoňovej je už minulosťou. Dvojica sa pred pár dňami rozišla zhruba po 4 rokoch randenia. Podľa našich informácií iniciovala koniec najmä mladá blondínka.

Podobný scenár mal pritom aj Sajfov predošlý dvojročný vzťah s modelkou Lindou Nývltovou. Mohlo by sa preto zdať, že čo sa týka lásky, tak je moderátor prekliaty. V súvislosti s tým nám Matej prezradil, že takto zrejme pyká za rozchody, ktoré vznikli jeho vinou. Okrem toho sa v krátkom rozhovore ukázal v úplne inom svetle než sme zvyknutí. 

Topky.sk: Čo bolo dôvodom toho, že ste si vo vzťahu s Veronikou prestali rozumieť?

My sme si nikdy neprestali rozumieť a myslím si, že si stále rozumieme. Sú veci, ktoré zo dňa na deň nezmeníte. Zmenili sa, žiaľ, okolnosti nášho vzťahu a ten budeme musieť definovať s novými podmienkami. Krízy sa vždy zúčastňujú obaja partneri. 

Topky.sk: Ako sa s rozchodom vyrovnávate? Smútite za Veronikou?

Áno, je mi smutno. Som vnímaný skôr ako sarkastický cynik, ale aj ja mám svoju ľudskú stránku, ktorú médiá konečne odhalili.

Topky.sk: Už sa od vás Veronika odsťahovala? Komunikujete spolu? Stretávate sa aj po rozchode?

Áno, komunikujeme spolu a áno, odsťahovala sa.

Topky.sk: Myslíte si, že by ste sa k sebe možno časom mohli vrátiť?

Ako kedysi dávno hovoril Jozef Pročko - "Nikdy nehovor nikdy" - a tak sme sa smiali. Ani sme si neuvedomovali, akú hlbokú múdrosť nám vtedy sprostredkoval prostredníctvom televíznej obrazovky.

Topky.sk: Vyzerá to tak, že na ženy nemáte šťastie. Teraz sa s vami rozišla Veronika, pred rokmi iniciovala ukončenie vzťahu modelka Linda Nývltová. Čím to je? 

To mám evidentne za všetky tie vzťahy, pri ktorých rozchod som inicioval ja, a na ktoré médiá nikdy neprišli. Karma ma dobehla.  

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu