Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Bláznivý žúr SuperStar: Baby ukázali nohy v mini, chalani Gangnam style!

Superstaristi si párty naplno užívali. Spev, hudba, zábava - to všetko bolo počuť z luxusnej vily súťažiacich speváckej šou až do skorých ranných hodín. Zobraziť galériu (29)
Superstaristi si párty naplno užívali. Spev, hudba, zábava - to všetko bolo počuť z luxusnej vily súťažiacich speváckej šou až do skorých ranných hodín. (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA – Zabávali sa do rána bieleho! Súťažiacich túto nedeľu čaká prvý priamy prenos. V luxusnej vile v Prahe preto nacvičujú každý večer piesne a usilovne sa pripravujú na semifinále. No aby si od tvrdých skúšok na chvíľu oddýchli, v strede týždňa im tvorcovia zorganizovali divoký večierok. Keďže sa pod jednou strechou stretlo šestnásť mladých bláznivých ľudí, párty rozhodne stála za to. Chalani sa poriadne odviazali pri Gangnam style, dievčatá zas ohurovali dlhými nohami v sexi mini šatách.

Zábava, spev a hudba na plné pecky! To všetko sa v stredu v noci ozývalo z luxusnej pražskej vily, kde sú ubytovaní súťažiaci šou SuperStar. V novom sídle nádejných spevákov sa totiž konala párty, ktorej účelom bolo oficiálne predstavenie semifinálovej šestnástky slovenským a českým médiám.

Prítomní hostia si spolu s účastníkmi užívali v rytmoch hudby súkromného DJ-a, vychutnávali si kvalitné jedlá a popíjali nápoje od výmyslu sveta. S pribúdajúcim časom sa finalisti postupne uvoľňovali. Napríklad chalani sa na parkete odviazali pri Gangnam style. Zaujímavé tanečné kreácie však predvádzali aj dievčatá. No tie ako bonus "pribalili" vizuálne potešenie v podobe mini šiat. Radosť z toho mala najmä mužská časť osadenstva.

No žiadna párty by nebola naozaj poriadna, pokiaľ by sa na nej nestretla partia dobrých kamarátov. Ako sa nám podarilo zistiť, semifinalisti si perfektne rozumejú a spoločné bývanie v honosnej vile si naozaj pochvaľujú. „Užívam si kolegov, sme tu super partia. Strašne sa z tohto celého teším, je tu neskutočne pozitívna nálada,“ povedala pre topky.sk súťažiaca Tereza Mandzáková. Ak vás zaujíma, ako dopadne prvé semifinálové kolo speváckej šou SuperStar, nenechajte si ujsť priamy prenos v nedeľu večer.

Viac záberov z párty vo vile superstaristov nájdete v našej GALÉRII. Kliknite sem!

Chalani zo SuperStar predviedli na párty poriadne divoký Gangnam style.
Zobraziť galériu (29)
Chalani zo SuperStar predviedli na párty poriadne divoký Gangnam style.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu