Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Prsia v hlavnej úlohe: Superstaristka ako Miss mokré tričko!

Ladislava Maníčková vystavila svoje krivky na obdiv. Zobraziť galériu (9)
Ladislava Maníčková vystavila svoje krivky na obdiv. (Zdroj: Facebook/Yma Ume)

BRATISLAVA - V šou nevýrazná, v súkromí provokatívna! Ladislava Maníčková (23) zaujala v poslednej sérii SuperStar predovšetkým svojím spevom. Vďaka nemu sa jej podarilo prebojovať až do semifinále. No v súkromí púta pozornosť aj niečím iným - často totiž pózuje ako modelka. Vznikajú tak aj skutočne sexi fotky. Veď posúďte sami.

Wau, to je kočka! Ak by sa v uplynulom ročníku speváckej šou SuperStar udeľoval titul najsexi súťažiacej, s prehľadom by ho získala 23-ročná Slovenka Ladislava Maníčková. Tá totiž svoj profil na sociálnej sieti Facebook pravidelne zásobuje zvodnými fotkami. 

Mokré tielko, žiadna podprsenka, presvitajúce prsia - presne takto zmyselnú Prešovčanku zachytávajú najnovšie snímky. Je jasné, že bývalá superstaristka by sa okrem spevu pokojne mohla uplatniť aj v modelingu. No ako sama tvrdí, zábery sú iba výtvorom jej šikovných známych. „Neživím sa tým. Fotia ma kamaráti. Tí by sa fotením chceli živiť, no ešte len začínajú a nemajú peniaze, aby platili profesionálne modelky, a tak im občas pózujem ja,“ prezradila pre topky.sk Maníčková.

Nádejná speváčka tieto umelecké zábery vôbec nepovažuje za provokatívne. „Nebolo to tak myslené, že by mali byť sexi. Normálne som si išla zaplávať a kamarátka ma pri tom odfotila. To je celé,“ povedala kráska. Ktovie, či by sa niekedy nechala nahovoriť aj na odvážnejšie zábery. 

Podľa Ladislavy Maníčkovej nemali byť zábery sexi. Presvitajú jej však na nich prsia.
Zobraziť galériu (9)
Podľa Ladislavy Maníčkovej nemali byť zábery sexi. Presvitajú jej však na nich prsia.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu