Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Z Eleny Podzámskej nevesta: Prezradila detaily o svadbe!

Elena Podzámska sa predviedla vo svadobnom. Vydávať sa však zatiaľ za partnera Mateja Chrena neplánuje. Zobraziť galériu (19)
Elena Podzámska sa predviedla vo svadobnom. Vydávať sa však zatiaľ za partnera Mateja Chrena neplánuje. (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA – Pôjde pred oltár? Herečka Elena Podzámska (41) si v piatok vyskúšala rolu modelky. Pri príležitosti svadobného veľtrhu, ktorý sa počas víkendu koná v našom hlavnom meste, sa postavila na pódium ako nevesta. Keďže už niekoľko rokov tvorí pár s tanečníkom Matejom Chrenom (29), nedalo nám neopýtať sa, ako to s nimi v otázke vydaja v súčasnosti vyzerá.

Elena Podzámska sa na ôsmom ročníku svadobného veľtrhu predstavila v úlohe modelky. Spolu s ďalšími dámami slovenského šoubiznisu sa prešla po móle v úlohe nevesty. Keďže je herečka už zhruba tri roky zadaná s tanečníkom Matejom Chrenom, chceli sme vedieť, či sa aj v jej skutočnom živote k podobnému kroku neschyľuje. Veď v minulosti sa už v súvislosti s ich vzťahom skloňovalo slovo svadba.

„V najbližšej dobe zatiaľ nič podobné neplánujeme. No ak by sa tak stalo, už približne viem, aké šaty by som si vybrala,“ povedala nám Podzámska, ktorá je zástancom názoru, že chlap by mal byť iniciátorom svadby. Ak by sa však dvojica rozhodla pre významný životný krok, herečka už presne vie, ako by jej najdôležitejší deň v živote mal vyzerať.

„Svadba by mala byť v kostole. Samozrejme, chýbať nesmie rodina a priatelia,“ prezradila Podzámska. Ako sme sa ďalej dozvedeli, aj v otázke výberu šiat má jasno. Hoci by si mohla so svojou figúrou dovoliť nejaký trendy kúsok, preferuje klasiku. „Určite by si neobliekla žiadne čierne alebo červené šaty. A rozhodne žiadne mini,“ dodala mamička sedemročnej dcérky Radky. Viac sa dozviete z videa.

Sledujte TOPKY TV: Pozrite si video s Elenou Podzámskou, kde hovorí o svadbe a o tom, čomu sa v súčasnosti venuje.

Elena Pozdámska o svadbe

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu