Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Živočíšna Pocisková zviedla kolegu, sokyňa sa na ňu nechytá!

Nela Pocisková svojho kolegu Juraja Loja na pľaci poriadne rozpálila (vľavo). Hercove bozky so seriálovou snúbenicou Barborou Švidraňovou (vpravo) pôsobia v porovnaní s prvou spomínanou zdržanlivo a chladne. Zobraziť galériu (9)
Nela Pocisková svojho kolegu Juraja Loja na pľaci poriadne rozpálila (vľavo). Hercove bozky so seriálovou snúbenicou Barborou Švidraňovou (vpravo) pôsobia v porovnaní s prvou spomínanou zdržanlivo a chladne.

BRATISLAVA – Zrazu je zmyselná! Herečka Nela Pocisková (22) už dávno nie je tým nevinným dievčatkom, akým bola kedysi. S pribúdajúcimi rokmi sa z nej stala zvodná žena, čo najnovšie dokazuje aj jej účinkovanie v markizáckom seriáli Búrlivé víno. Ako vidno, svojho kolegu Juraja Loja (28) vie pri intímnych scénach poriadne rozvášniť. Keď to porovnáme s jej seriálovou sokyňou Barborou Švidraňovou (24), ryšavka je iba čajovým odvarom živočíšnej brunetky.

Kde sa v nej tá vášeň berie?! Túto vetu si zrejme kladú diváci markizáckeho seriálu Búrlivé víno, v ktorom stvárňuje jednu z hlavných postáv Nela Pocisková. Hoci talentovaná umelkyňa nás o svojich speváckych a hereckých kvalitách presviedča už dlhé roky, v očiach mnohých je stále vnímaná ako to mladé dievčatko, ktoré sa od Jána Ďurovčíka nepohne ani na krok.

S pribúdajúcimi rokmi však Nela dozrela a v súčasnosti celému Slovensku ukazuje, aká živočíšnosť v nej po celý ten čas driemala. Potvrdzujú to napríklad aj intímne zábery z Búrlivého vína, ktoré vznikli počas nakrúcania bazénových scén. Pri nich sa brunetka náruživo bozkávala so svojim seriálovým milencom, ktorého stvárňuje Juraj. Nečudo, že v zákulisí sa začalo šuškať o tom, že hlavní protagonisti Pocisková a Loj sa zblížili aj v súkromí. Hoci to tak môže vyzerať, nie je to pravda. „S Nelou mám výlučne len kamarátsky a pracovný vzťah,“ povedal nám na margo špekulácií dlhoročný parnter Zuzany Kanócz.

Pri pohľade na reč jeho tela je však viditeľné, že pikantné scény si s ňou užíval oveľa náruživejšie, než so svojou seriálovou snúbenicou Barborou Švidraňovou. Jeho bozky s ryšavkou boli totiž v porovnaní s Nelou oveľa zdržanlivejšie a pôsobili chladne. Ktovie či je Juraj skutočne tak dobrým hercom, že vášnivosť zakázanej lásky dokázal znázorniť natoľko vierohodne... alebo je za tým aj niečo iné.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu