Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Hviezda Búrlivého vína: Vyhadzov z divadla!

Juraj Loj stratil stálu prácu v divadle. Zobraziť galériu (6)
Juraj Loj stratil stálu prácu v divadle.

NITRA/BRATISLAVA - Zo stáleho herca na hosťa! Hviezda Juraja Loja (28) začala stúpať vďaka markizáckemu projektu Búrlivé víno. Mladý umelec sa pritom seriálom dlho bránil a úlohu vzal len kvôli financiám. Jeho srdcovou záležitosťou zostávali divadelné dosky. Potom sa však niečo zlomilo a o tento džob prišiel. Divadlo Andreja Bagara ho vyradilo spomedzi interných zamestnancov.

Nehovorí sa mu o tom ľahko! Juraj Loj bol od roku 2006 stálym členom Divadla Andreja Bagara v Nitre. To bolo jeho srdcovou záležitosťou a seriálom sa bránil. Najprv kývol len na epizódnu úlohu v Ordinácii v ružovej záhrade, kde sa objavovala aj jeho partnerka Zuzana Kanócz.

V tomto roku však hviezdi v jednej z hlavných úloh nového markizáckeho projektu Búrlivé víno. O čo viac sa mu darí na televíznej obrazovke, o to horšie je to však s jeho divadelným angažmánom. Zo stáleho herca totiž klesol len na hosťa.

Táto situácia však nie je úplne čerstvá. „Asi rok,” odpovedal nám herec na otázku, ako dlho neúčinkuje v nitrianskom divadle. Vyzerá to teda tak, že markizácku ponuku vzal v dôsledku toho, že dosky znamenajúce svet ho už omrzeli. Dôvodom mali byť nezhody s vedením. „Nebudem sa k tomu vyjadrovať. Nie je to podstatné. Nemám teraz čas ani náladu hovoriť o tom,” povedal nám s miernym podráždením v hlase. Zdá sa teda, že so svojím šéfom Jánom Greššom sa naozaj nerozišiel v  najlepšom. „Prepáčte, s Jurajom sme sa dohodli, že k téme rozviazania pracovného pomeru sa ani on, ani ja vyjadrovať nebudeme. My máme všetko vyjasnené,” tvrdí zas riaditeľ Divadla Andreja Bagara. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu