Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Jojkárska herečka sa vyzliekla: Aha, čo skrýva pod mníšskym habitom!

Michaela Szöczová prešla v seriáli obrovskou zmenou. Z budúcej rádovej sestry sa vykľula zmyselná dračica. Zobraziť galériu (9)
Michaela Szöczová prešla v seriáli obrovskou zmenou. Z budúcej rádovej sestry sa vykľula zmyselná dračica.

BRATISLAVA – Zahodila zábrany a s nimi aj šaty! Herečke Michaele Szöczovej (24) pridelili tvorcovia jojkárskeho seriálu Pod povrchom úlohu budúcej mníšky Terezky, ktorá časom opustila múry kláštora a začala žiť život bežného dievčaťa. Túto zmenu s najväčšou pravdepodobnosťou ocení najmä mužská časť divákov. Z nevinnej blondínky sa totiž vykľula dračica, ktorá svoje sexi krivky už prestala skrývať.

Hoci Michaela Szöczová začínala svoje účinkovanie v seriáli Pod povrchom ako budúca rádová sestra, v aktuálnych častiach je z nej doslova divoška. V sexuálnej oblasti totiž doháňa všetko, čo zameškala. Popri posteľných radovánkach si tvorcovia jojkárskeho seriálu pripravili pre herečku aj scény, kde účinkuje oblečená len v rafinovanej spodnej bielizni.

Keďže sa Michaela na televíznych obrazovkách doposiaľ nijako výrazne neodhaľovala, zaujímalo nás, ako zvládala nakrúcanie. „Beriem to profesionálne. Myslím si, že nie je vidno viac než je treba,“ povedala na margo spomínaných záberov herečka, ktorá by podľa vlastných slov zrejme zvládla aj pikantnejšie zábery. „Ak by tá nahota bola na mieste, tak možno áno. Závisí to od situácie a daného projektu,“ reagovala na otázku, či by sa pred kamery postavila napríklad aj s nahými prsiami.

Szöczová sa osem rokov profesionálne venovala tancu a pravidelný pohyb je vidno aj na jej postave. Nás zaujímalo, či má nejaký tajný recept na štíhlu figúru. „Nič špeciálne. Snažím sa stravovať pravidelne a nejesť napríklad nič vyprážané,“ uzavrela blondínka.

Tip: Zistite presný čas vysielania seriálu Pod povrchom. Nájdete ho na stránke telkac.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu