Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Trapas v markizáckom spravodajstve: Odniesol si to Švajda!

Patrik Švajda sa prihováral televíznym divákom s menom svojho kolegu Jaroslava Zápalu. Zobraziť galériu (4)
Patrik Švajda sa prihováral televíznym divákom s menom svojho kolegu Jaroslava Zápalu.

BRATISLAVA – Prešľap kvôli nepozornosti! Tím markizáckeho spravodajstva si po víkende môže pripísať na svoje konto ďalší úsmevný trapas. Jeho aktérom sa nechtiac stal moderátor Patrik Švajda (40). Večerné správy totiž uvádzal pod menom niekoho úplne iného.

Chaos s menami! Po zredukovaní počtu moderátorských dvojíc hlavného spravodajstva zostali v hre dve dámy – Zlatica Puškárová a Martina Šimkovičová, ktoré za pultíky zasadajú s dvomi chlapmi - Patrikom Švajdom a Jaroslavom Zápalom. Spomínaná štvorka sa pri hlásení správ rôzne obmieňa. Preto sa z času na čas stane, že Puškárovej pridelia jej partnera, inokedy zas kolegu. V nedeľu večer však vznikla zaujímavá situácia. Spolu s blondínkou totiž zvláštnym spôsobom moderovali obaja.

Napriek tomu, že Zlatica a Patrik sa televíznym divákom prihovárali farebne dokonale zladení, menšia chybička sa vo vysielaní predsa len vyskytla. Grafika totiž namiesto Švajdu avizovala jeho kolegu Jaroslava Zápalu. Hoci nejde o žiadnu katastrofu, netreba zabudnúť, že podobná situácia nastala v spravodajskej relácii aj pred viac ako mesiacom. Henrich Krejča vtedy v úvode správ ohlásil namiesto Martiny Šimkovičovej Zlaticu Puškárovú.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu