Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Seriálová kráska Nela Pocisková: Takto vyzerá bez mejkapu!

Nela Pocisková ako ju poznáme z televíznych obrazoviek (vľavo) a ako nenalíčené dievča cestou do práce (vpravo). Zobraziť galériu (5)
Nela Pocisková ako ju poznáme z televíznych obrazoviek (vľavo) a ako nenalíčené dievča cestou do práce (vpravo). (Zdroj: Topky.sk)

BRATISLAVA – Multitalentovanú Nelu Pociskovú (22) poznáme z obrazoviek a podujatí ako vždy dokonale upravenú. My sme ju však nachytali tak, ako ju príroda stvorila. Cestou na nakrúcanie nového markizáckeho seriálu Búrlivé víno sa nám mladá herečka predviedla bez akéhokoľvek zásahu šikovných maskérok.

Herečku a speváčku Nelu Pociskovú si mnohí spájajú najmä s markizáckym seriálom Ordinácia v ružovej záhrade. No ani po jeho skončení neostala bez televíznej práce. Mladá herečka v súčasnosti hviezdi v novom formáte s názvom Búrlivé víno. A práve cestou na nakrúcanie tohto projektu sme televíznu Ninu Dolinskú nachytali v jej prirodzenej podobe. Bez akéhokoľvek mejkapu, v legínach a s čiapkou na hlave jednoznačne stavila na pohodlnosť.

V ateliéroch sa však už mladá herečka dostala do rúk šikovnej maskérky, ktorá z nej opäť vyrobila seriálovú krásku. Treba však uznať, že ani bez nánosov líčidiel sa Pocisková za svoju tvár nemusí hanbiť. Čo si myslíte vy? Vyjadrite svoj názor v ankete pod článkom.

Nela Pocisková si v súkromí na dokonalý vzhľad nepotrpí. Takto sme ju pristihli počas príchodu na nakrúcanie Búrlivého vína, ktoré sa teší diváckej obľube.
Zobraziť galériu (5)
Nela Pocisková si v súkromí na dokonalý vzhľad nepotrpí. Takto sme ju pristihli počas príchodu na nakrúcanie Búrlivého vína, ktoré sa teší diváckej obľube.  (Zdroj: Topky.sk)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu