Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Osobnosti slovenskej módnej scény: Prezradili ako trávia vianočné sviatky

Lukáš Kimlička Zobraziť galériu (2)
Lukáš Kimlička (Zdroj: Facebook)

BRATISLAVA - Všestranná stálica na slovenskej módnej scéne Lukáš Kimlička trávi Vianoce v kruhu svojich najbližších v tradičnej sviatočnej atmosfére. „Teším sa domov k rodičom, pretože tam chodím veľmi málo, tak sa teším, že budeme zase pokope,“ prezradil v rozhovore rodák zo Starej Turej.

Na štedrovečernom stole u Kimličkovcov nechýbajú klasické vianočné dobroty ako kapustnica a kapor so šalátom. „Vždy sa celá rodina navečeriame a ideme rozbaľovať darčeky,“ uviedol známy dizajnér, ktorý si zo všetkého najviac spravidla pochutná na šaláte. „Ja milujem šalát. Celý rok ho nejem a ten mi chutí najviac, takže sa vždy teším domov a ani zákusky ma nezaujímajú. Sadnem si pred televízor, naberiem si šalát a jem iba to,“ priznáva stylista, ktorému okrem jedla nesmú na Vianoce chýbať tradičné vianočné rozprávky.

Slovenská módna návrhárka Jana Pištejová nakupuje vianočné darčeky pre svojich blízkych online. "Na internete objednávam všetko, čo môžem. Do nákupných centier nechodím a dokonca aj potraviny si nechávam doviezť domov," uviedla v rozhovore. Pre svojich blízkych pritom chystá niekoľko prekvapení. "Všetko už mám v podstate vybraté - je tam oblečenie aj nábytok. Okrem toho pripravujem jeden špeciálny darček, ktorý tvorím sama," prezradila Pištejová.

Jana Pištejová v roku 2001 založila svoju vlastnú módnu značku UNIQUE a rozhodla sa vydať cestou tvorby exkluzívnych kolekcií dennej a večernej módy. Od roku 2004 sa venuje aj vytváraniu imidžu moderátoriek a redaktoriek televízie Markíza, a niekoľko rokov navrhuje kolekcie šiat pre Miss Slovensko.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu