Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Verešová s mužom zúria na Dangla a Partičku: To ste už prehnali!

Michal Suchánek si dovolil urobiť si srandu z Andrey Verešovej a jej manžela. Zobraziť galériu (15)
Michal Suchánek si dovolil urobiť si srandu z Andrey Verešovej a jej manžela.

PRAHA - Prepískli to?! Herci z českej partičky pod vedením Dana Dangla (37) si servítky pred ústa rozhodne nedávajú. Nedávno si v humoristickom programe neodpustil Michal Suchánek (47) provokačné vety na adresu Andrey Verešovej (32) a jej manžela Daniela Volopicha (48). Zabávač dokonca divákov špeciálne upozornil, že fórik považuje za mimoriadne vydarený. To však ešte netušil, že celebritný párik z „nevinného” vtipu vyvodí dôsledky.

Program Partička je obľúbený nielen na Slovensku, ale aj v Čechách. Tam sa herci občas poriadne triafajú do iných ľudí zo šoubiznisu. Nedávno si to odniesli Andrea Verešová a jej manžel Daniel Volopich.

V rámci hry s názvom Hrdinovia sa totiž na scéne stretli Jaromír Jágr v podaní Michala Suchánka a práve slovenská modelka, ktorú stvárnil Ondřej Sokol. Osudnou sa tomuto vydaniu stala otázka od tretieho účinkujúceho, či sa táto dvojica pozná.

Odpovede sa ujal Suchánek a dlhoročných manželov vôbec nešetril. „Poznali sme sa, ale - teraz dávajte dobrý pozor, čo poviem - ale teraz ju „volopíchá” niekto iný,” vyhlásil s veľkým smiechom zabávač. Korunu všetkému nasadil Sokol, ktorý sa v úlohe Andrey obrátil na dvoch spoluúčinkujúcich chlapov: „Keď sa dohodneme, že to nikomu nepovieme, môžeme takto spoločne...”

Hercom sa teda podarilo uraziť Daniela Volopicha slovnou hračkou s jeho priezviskom a slovenskú modelku zas naznačením jej údajných voľných mravov. Reakcia však na seba nenechala dlho čakať. Manželia sa proti takémuto zosmiešňovaniu ohradili a podľa všetkého poslali do televízie sťažnosť.

Na obrazovkách českej stanice sa totiž v týchto dňoch objavila žiadosť o prepáčenie. „Televízna stanica Prima family sa ospravedlňuje Judr. Danielovi Volopichovi, jeho manželke Andrei Verešovej a ich deťom za výroky odvysielané v programe Partička. Žiadnym z výrokov sme sa nechceli rodiny dotknúť a budeme radi, keď nám zachovajú priazeň,” rotovalo opakovane na obraze počas tohtotýždňovej reprízy jedného zo starších dielov.

Topky.sk sa pokúšali spojiť s Andreou Verešovou, no tá na naše telefonáty ani esemes správy nereagovala. Oslovili sme rovnako aj českú televíznu stanicu, no zatiaľ sa k sťažnosti modelky a právnika nevyjadrila. Svoje stanovisko nám neposkytol ani Daniel Dangl.
 
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu