Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Zdenke Prednej vyliezali v priamom prenose prsia: Moderátor len čumel!

Zdenka Predná pútala pozornosť odvážnym výstrihom. Moderátor bol pri pohľade na ňu v rozpakoch. Zobraziť galériu (9)
Zdenka Predná pútala pozornosť odvážnym výstrihom. Moderátor bol pri pohľade na ňu v rozpakoch.

SVÄTÝ ANTON – Provokovala! Verejnoprávna Dvojka vysiela v predvianočnom období cyklus Slovensko 2012 – Advent. Súčasťou programu sú aj vystúpenia viacerých interpretov. Vo štvrtok večer sa v relácii predviedla aj speváčka Zdenka Predná (28). Tá okorenila projekt patričnou dávkou sexepílu. Na priamy prenos totiž prišla nahodená v šatách s odvážnym výstrihom. Pohľad na odhalené prednosti šarmantnej brunetky pútal pozornosť nielen divákov, ale aj historika a zároveň moderátora večera Pavla Dvořáka (75).

V rozpakoch! Speváčka Zdenka Predná rada zvýrazňuje svoj šarm vyzývavými outfitmi. Priaznivcov ženskej krásy potešila aj vo štvrtok večer, keď na obrazovkách verejnoprávnej Dvojky účinkovala v  priliehavých šatách zvýrazňujúcich jej prednosti.

Hoci bol model vyrobený z flitrovanej látky, oveľa viac než outfit žiarili oči prítomných pánov. Pohľad na Zdenkin výstrih totiž navodzoval dojem, že jej z neho každú chvíľku vypadnú prsia. Keďže môže byť pre niektoré dámy takýto strih róby nepríjemný, zaujímalo nás, ako to vnímala speváčka. „Cítila som sa v nich ako morská panna bez chvosta,“ reagovala s úsmevom Predná. „Tie šaty sú nesmierne ženské a sexi,“ dodala.

Niet pohýb, že má pravdu. Potvrdzoval to aj pohľad na moderátora večera Pavla Dvořáka, ktorý bol v spoločnosti sexi brunetky v miernych rozpakoch. Občas sa totiž neubránil nutkaniu obzrieť si Zdenkine prednosti - očami zablúdil do jej výstrihu. Ale tak posúďte sami. Vy by ste vedeli odolať?! 

FOTO: Zdenka Predná sa záberom v odvážnych šatách pochválila aj svojim priaznivcom na sociálnej sieti. 

Zdenke Prednej vyliezali v
Zobraziť galériu (9)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu