Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Rafinovaná Predná: Z vyšmatlaných tenisiek do luxusných botičiek!

Zdenka Predná prišla na nakrúcanie obutá v teniskách. Neskôr ich vymenila za luxusné topánočky. Zobraziť galériu (7)
Zdenka Predná prišla na nakrúcanie obutá v teniskách. Neskôr ich vymenila za luxusné topánočky.

BRATISLAVA – Pre krásu sa trpí! Túto starú známu pravdu pozná dobre takmer každá žena. Vydržať celý deň v ihličkách na vysokých podpätkoch je skutočná drina. Speváčka Zdenka Predná (28) si to však pri budovaní imidžu sexice hravo uľahčuje. Mimo kamier totiž oveľa viac pripomína mladú školáčku než spevácku dračicu.

Vynaliezavá! Zdenka Predná už dávno skoncovala s imidžom vystrihaného chlapčaťa s krátkymi vlasmi. Začala sa totiž obliekať oveľa ženskejšie. Na verejnosti je vždy dokonale nahodená a v sexi kúskoch rada zvýrazňuje svoje prednosti. Inak tomu nebolo ani počas nedávneho nakrúcania hudobnej relácie VOYO Music.

Predná bola ďalším hosťom moderátorky Barbory Rakovskej. Rozhovor dvoch krások sa niesol v uvoľnenej atmosfére, čomu nasvedčuje aj spôsob, akým sa speváčka uvelebila na sedačke. „Bolo to veľmi príjemné, úplne v pohodičke,“ povedala nám na adresu toho Zdenka.

Brunetka si na nakrúcanie neobliekla nič netradičné, pozornosť však pútali lodičky tmavomodrej farby. Ich cena sa podľa našich informácií pohybuje okolo 280 eur. Okrem sumy je určite zaujimavá aj výška opätkov. Zrejme aj preto si Zdenka cestu do ateliérov uľahčila tým, že mala na nohách tenisky. „Topánky na vysokých podpätkoch používam väčšinou na vystúpenia. Myslím si, že každá žena v súkromí preferuje skôr pohodlnú obuv," vysvetlila nám dôvod svojho prezúvania sa Zdenka.

Netají sa tiež tým, že na pekné topánočky má slabosť. Musím povedať, že ich veľmi obľubujem. Mám ich doma strašne veľa, asi 40 párov, ale väčšinou nosím také svoje obľúbené,“ uzavrela s úsmevom speváčka. Hudobnú reláciu so Zdenkou Prednou budete môcť pozrieť už od pondelka. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu