Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Tehotná blondínka Vierka Berkyová: Neznesiteľné pôrodné bolesti!

Vierka Berkyová zmenila farbu vlasov. Nie je to jediná novinka v jej živote. Zobraziť galériu (7)
Vierka Berkyová zmenila farbu vlasov. Nie je to jediná novinka v jej živote.

BELFAST – Dieťatko ju potrápilo! Ako sme vás na topkách nedávno informovali, víťazka 3. série speváckej šou SuperStar Vierka Berkyová (21) si zakladá rodinu. Informáciu o tehotenstve odhalila prostredníctvom sociálnej siete. Radostná novinka však nie je jedinou zmenou v jej živote. Z bývalej superstaristky sa totiž najnovšie stala peroxidová blondínka.

Kráti sa jej to! Vierka Berkyová, ktorá sa v roku 2008 vyparila zo Slovenska, sa momentálne zdržiava v írskom Belfaste. Koncom leta sme vás na topkách informovali, že je v radostnom očakávaní a že svojmu partnerovi Máriovi čoskoro privedie na svet spoločného potomka.

Zdá sa, že pôrod bývalej superstaristky je len otázkou niekoľkých dní. Vierka totiž na sociálnej sieti o tejto téme čulo komunikuje so svojou kamarátkou, ktorá je taktiež v druhom stave. „Mám také bolesti, sakra, celú noc. A čo, zvládla som to. Môj syn chce ísť von veľmi. Viem to na 100%,“ napísala koncom minulého týždňa Berkyová.

Podľa jej slov je teda jasné, že priateľovi Máriovi privedie na svet chlapčeka. Na fakt, že k pôrodu nedošlo, mala rodáčka z Lučenca jednoduché vysvetlenie. „On je múdry a čaká na ockovu výplatu, potom príde. To mi povedal môj synček, že právnikom chce byť,“ dodala Vierka, ktorá v nadväznosti na zmeny v živote vymenila aj farbu vlasov. Z prirodzeného hnedého odtieňa presedlala na výrazne peroxidový blond.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu