Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Prešľap Pietrovej v Nočných novinách: Mária, toto fakt nie!

Mária Pietrová sa síce usmievala, niektorým divákom však prekážala jej svietiaca bledá podprsenka pod čiernym topom. Zobraziť galériu (6)
Mária Pietrová sa síce usmievala, niektorým divákom však prekážala jej svietiaca bledá podprsenka pod čiernym topom.

BRATISLAVA - Čierny bod! Mária Pietrová (28) od septembra zarezáva v nočnej spravodajskej relácii televízie Markíza. Blondínka podáva ako moderátorka slušný výkon, no včera niektorých divákov mierne sklamala. Zážitok z relácie im totiž kazil nie práve najlepší vizuálny dojem. Novej posile totiž pod tmavým vrškom svietila bledá podprsenka, ktorá pôsobila pomerne neesteticky.

Toto sa nepodarilo! Mária Pietrová sa v Nočných Televíznych novinách od septembra naozaj udomácnila. Na jej moderovanie nepočuť žiadnu kritiku. Inak to však bolo včera s jej oblečením.

Blondínka sa totiž na obrazovke objavila v čiernom priesvitnom tope. Tento kúsok nepatrí príliš do šatníka spájaného so serióznou reláciou. „Neviem, kto slečnu Máriu takto vystrojil na obraz, ale k takémuto programu je absolútne nevhodný top takéhoto typu,” povedal nám stylista Ivan Bednárik. Ako však pri podobnej príležitosti prezradila Marianna Ďurianová, v nočnom spravodajstve nie je tzv. dress code taký prísny.

Horšie však bolo, že Mária mala pod oblečením bledú podprsenku. Tá bola pod čiernym vrškom dobre viditeľná a nepôsobila vôbec esteticky. Takáto kombinácia dokonca býva na blogoch zaradená do kategórie módne peklo. „Veľký kontrast medzi podprsenkou a tielkom bol vždy považovaný za vrchol nevkusu a poriadny prešľap,” uvádza napríklad lifestylový portál feminity.sk, ktorý zároveň dáva návod na vhodný výber spodnej bielizne. Podobne ako internetový magazín reagoval aj Ivan Bednárik. „Ak už mala takýto top, rozhodne tam nemala byť biela push-upka, ale hnedá podprsenka,” myslí si stylista. Čo na to hovoríte vy?

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu