Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Kveta Horváthová rúbe vysoko: Chce moderovať medzinárodnú šou!

Kveta Horváthová má zálusk na SuperStar. Zobraziť galériu (8)
Kveta Horváthová má zálusk na SuperStar.

BRATISLAVA - Chce sa zabezpečiť! Moderovanie niekoľkomesačnej šou je vždy lukratívnou záležitosťou. Uvedomuje si to aj Kveta Horváthová (35). A keďže sa bude musieť v decembri rozlúčiť s Farmou, začala sa rozhliadať po novom projekte. Zistili sme, že do hľadáčika si vzala rovno medzinárodný formát. Plavovláska si totiž brúsi zuby na tretiu sériu SuperStar.

Teleráno jej nestačí! Okrem účinkovania v rannej relácii sa Kveta Horváthová podieľa už na tretej sérii šou Farma. Tá však v decembri skončí. S ňou aj lukratívny čas na obrazovke a zárobky. A tak sa v čase vyhadzovov blondínka v Markíze už obzerá po novej práci.

Na jar na obrazovkách odštartuje ďalšia SuperStar a práve v nej vidí Kveta svoju šancu. „Zúčastnila sa na kamerových skúškach,” tvrdí náš zdroj. Túto informáciu sme si overovali aj u samotnej moderátorky. Nereagovala však na naše telefonáty a neodpísala ani na esemesku. Ktovie, prečo mlčí.

Okrem ostrieľanej blondínky prišli podľa našich informácií na kasting aj ďalšie známe tváre. Šťastie skúšali Roman Juraško z Telerána, Michal Nemtuda z Ordinácie v ružovej záhrade či Monika Zázrivcová, ktorá kedysi v SuperStar súťažila. Ponuku dostal aj syn zosnulého Radka Brzobohatého. Ondřej v minulosti moderoval prvú sériu Česko hledá Superstar, no či vezme aj nový ročník, zatiaľ neprezradil. 

Šance na zisk fleku v speváckej súťaži sú v podstate vyrovnané. Staré osvedčené tváre totiž dostali stopku. Navyše, speváčka Tina, ktorá naposledy stála po boku Leoša Mareša, bude v čase vysielania čerstvou mamičkou, a tak bude mať iné priority. A Adela Banášová po odídení ku konkurencii ponuku na návrat k tomuto formátu nedostala. 

Tip: Pozrite si TV program televízie Markíza na dnešný večer. Nájdete ho na stránke Telkáč.sk.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu