Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Obrovská hanba s ožratou Farmárkou: Dodnes sa mi smeje celá dedina!

Farmár Jano je kvôli vyčíňaniu súťažiacej Diany na posmech celej dedine. Zobraziť galériu (8)
Farmár Jano je kvôli vyčíňaniu súťažiacej Diany na posmech celej dedine.

BRATISLAVA – Tá sa teda predviedla! Jano (28) zo Sihly išiel do šou Farmár hľadá ženu s cieľom nájsť si životnú partnerku. Namiesto toho sa však dvojnásobný otec dočkal len sklamania a posmeškov. Môže za to vyčíňanie súťažiacej Diany (20), ktorá sa pri príchode na jeho statok ukázala v poriadne zlom svetle. Brunetka sa k nemu dotrepala namol ožratá. Zahanbila tak nielen seba, ale aj svojho vyvoleného, ktorému sa za tento exces dodnes smeje celá dedina.

Včerajšia časť jojkárskej šou Farmár hľadá ženu mapovala príchody slečien a žien na statky jednotlivých hospodárov. O bezkonkurenčne najzaujímavejší začiatok sa postarala finančná poradkyňa Diana, ktorá v súťaži bojovala o srdce Jána zo Sihly.  

Brunetka prišla za vyvoleným v značne podguráženom stave. Dianu premohol alkohol natoľko, že nedokázala stáť na nohách a párkrát sa zvalila na zem. Vzniknutá situácia bola o to horšia, že jej divadielku sa prizeralo množstvo obyvateľov dediny, z ktorej Jano pochádza. „V obci mali nejaké oslavy, takže na ulici bolo množstvo ľudí. Na príchod opitej farmárky sa dívali s úsmevom na tvári,“ dozvedeli sme sa zo zákulisia šou.

Ako nám Jano v súvislosti s tým prezradil, kvôli Diane sa cítil poriadne trápne. „Prekážalo mi to. Všetci u nás v dedine to videli a narušilo to aj moje súkromie. Aj starosta, aj všetci to videli. Namiesto ku mne domov išla k susedovi,“ povedal nám k zahanbujúcej situácii farmár. Z jeho slov je zrejmé, že aj doteraz je kvôli tomu terčom posmeškov. „Kamaráti aj známi sa mi smiali, že hneď na úvod sa ukázala, že je to žena nie na farmu, ale niekde inde,“ dodal rozčarovaný hospodár.

Dvadsaťročná Diana sa tiež netají tým, že sa za svoje vyčíňanie veľmi hanbí. „Nečakala som, že to dopadne až tak, ako to dopadlo. Išlo o skrat. Zvyšok času, ktorý som strávila na Jankovej farme, sa už nič podobné neopakovalo,“ uisťovala nás brunetka, ktorá sa živí ako finančná poradkyňa. Ako nám v súvislosti s tým prezradila, poriadne trápny zážitok jej vraj v práci ublížiť nemôže. Ale posúďte sami... Nechali by ste si od Diany v oblasti financií poradiť?!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu