Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Vypadni odtiaľto, hromžil na mladíka krutý porotca z MasterChefa

Radek Šubrt a Tomáš Lýga majú podobný vkus na košele, vo varení má však porotca poriadne navrch. Zobraziť galériu (20)
Radek Šubrt a Tomáš Lýga majú podobný vkus na košele, vo varení má však porotca poriadne navrch.

BRATISLAVA - Dožral ich! Tomáš Lyga z Trebišova je veľký trémista. Ukázal to už v kastingových kolách MasterChefa, kde dostal od poroty druhú šancu a postúpil. Prišlo však Veľké sito vo vojenskom areáli v Kuchyni, odkiaľ mohlo víťazne odísť spomedzi päťdesiatich súťažiacich len 20 amatérskych kuchárov. A práve východniar sklamal tak, že si musel od odborníkov vypočuť dosť kruté slová.

Tvrdé vyraďovanie! Šou MasterChef dospela do štádia, kedy sa z päťdesiatky súťažiacich vyformuje finálová dvadsiatka. Záznam z Veľkého sita z areálu vojenskej základne pri obci Kuchyňa odvysiela Markíza už dnes večer.

Mnohým citlivejším divákom bude určite ľúto Tomáša Lygu. Trebišovčan je sirota, ktorú vychováva stará mama. Súťaž bola preto pre neho dosť dôležitá. Bohužiaľ, mladík je trémista a podlieha stresu. V počiatočných fázach súťaže dostal kvôli tomu od poroty druhú šancu, na základe ktorej postúpil ďalej.

Vo Veľkom site ale úplne zlyhal. Na varenie mal hodinu, no počas nej si zmyslel, že pôvodný pokrm zmení na iný. Zákonite preto nestíhal. Dokonca sa mu podarilo jedlo aj pripáliť. A tak sa jeho sen rozplynul za sprievodu krutých slov porotcov. „Keby som tu mal kôs, tak to do neho vysypem. Ber to preč. Aj to vymenené si urobil úplne na ...,” soptil Martin Korbelič.

Jeho kolega nebol o nič príjemnejší. „Daj dole zásteru, zober si tanier a vypadni odtiaľto,” jasnými slovami poslal Slováka preč zo súťaže Radek Šubrt. Ak ste zvedaví, kto naopak profesionálov potešil a postúpil, nenechajte si ujsť dnešného MasterChefa.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu