Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Minulosť Dary Rolins: Toto všetko odtajnila!

Tri podoby Dary Rolins z jej minulosti. Zobraziť galériu (18)
Tri podoby Dary Rolins z jej minulosti.

PRAHA - Plné líčka, staromódne účesy a zmeny imidžu! To všetko ukázala Dara Rolins (39) na záberoch, ktoré zverejnila na sociálnej sieti. Svojich fanúšikov nechala nahliadnuť nielen do zákulisia koncertov a vystúpení, ale aj do svojho súkromia. Snímky mapujú jej život od malého dieťaťa cez pubertu až do okamihu, kedy sa stala mamou. Je na nich teda jasne viditeľná premena, akou speváčka za tie roky prešla.

Dara Rolins je známa tým, že so svojimi fanúšikmi čulo komunikuje. Na sociálnej sieti zverejňuje pozdravy a fotografie z dovoleniek i zaujímavé momentky. To, čo spravila najnovšie, však nikto nečakal. Na jej profile sa zrazu objavilo takmer 200 „nových” záberov.

Speváčka takto odtajnila celú svoju minulosť a fanúšikovia si môžu pozrieť, ako z malého dievčatka vyrástla sexi žena. Podnetom pre spomienkový album sa stala stará fotografia, ktorá vypadla z jednej knižky. Dara sa na nej tak pobavila, že sa o ňu rozhodla podeliť s ľuďmi. „Myslím, že bolo od začiatku jasné, že mám zmysel pre humor - niektoré účesy a modely sú toho dôkazom,” poznamenala s úsmevom blondínka k snímkam.

Pozrite si zaujímavé aj vtipné snímky v našej GALÉRII.

Nájdete na tejto fotografii Daru Rolins?
Zobraziť galériu (18)
Nájdete na tejto fotografii Daru Rolins?

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu