Sobota1. jún 2024, meniny má Žaneta, zajtra Oxana, Xénia

Kalisová prekvapuje: Toto všetko sa po svadbe zmenilo!

Miriam Šmahel-Kalisovej manželský život prospieva. Zobraziť galériu (7)
Miriam Šmahel-Kalisovej manželský život prospieva.

BRATISLAVA – Z markizáckej moderátorky Miriam Šmahel-Kalisovej (27) sa len nedávno stala vydatá pani. Brunetka nám v súvislosti s tým prezradila, že hoci so svojim partnerom Martinom Šmahelom (29) žili v spoločnej domácnosti už nejaký ten rok, od ich sobáša sa toho veľa zmenilo.

Užíva si to! Miriam Kalisová a Martin Šmahel si povedali svoje „áno“ koncom minulého mesiaca. Pri pohľade na usmiatu moderátorku je očividné, že zmena stavu jej veľmi prospieva. Zaujímalo nás preto, ako radostná udalosť ovplyvnila jej život.

Ako nám brunetka v súvislosti s tým prezradila, manželstvo s Martinom nevníma len ako formalitu. „Pre nás je to niečo úplne nadpozemské, krásne, veľmi sme si to užili.  Každý deň sa minimálne desaťkrát oslovujeme moja pani manželka, môj pán manžel,“ povedala nám Miriam. Oceňuje tiež to, že Martina už nemusí označovať ako svojho frajera alebo priateľa. „Už je to môj manžel a ja som jeho manželka. Patríme k sebe, sme rodina, mám novú mamu, otca, je to úplne krásne,“ dodala.

Nové oslovenie však nie je to jediné, čo sa v živote Kalisovej zmenilo. Iný je už aj jej pohľad na materstvo. „Znie to možno troška zvláštne, ale pred tým, ako sme mali ten sobáš, tak som si to nevedela vôbec predstaviť. Zrazu, ako keby sa vo mne niečo zlomilo,“ poznamenala Miriam, ktorá sa na úlohu mamičky cíti do určitej miery pripravená. Ktovie, kedy nás spoločne s pánom manželom prekvapia informáciou o tom, že sa ich rodinka rozrastá.

Sledujte Topky TV: Rozhovor s Miriam Šmahel-Kalisovou.

Kalisova DOD

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu