Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Kalisová a Belányiová spôsobili v meste rozruch, Mečiar skončil na zemi!

Andrea Pálffy-Belányiová a Miriam Kalisová si vyskúšali, aké to je pohybovať sa na invalidných vozíkoch. Ján Mečiar si pri tom vyrobil menší trapas - spadol z neho. Zobraziť galériu (19)
Andrea Pálffy-Belányiová a Miriam Kalisová si vyskúšali, aké to je pohybovať sa na invalidných vozíkoch. Ján Mečiar si pri tom vyrobil menší trapas - spadol z neho.

BRATISLAVA – Spolu pre dobrú vec! Moderátorky Miriam Šmahel Kalisová a Andrea Pálffy-Belányiová sa nedávno v uliciach Bratislavy postarali o poriadny rozruch. Spoločne so svojimi moderátorskými kolegami prechádzali pomedzi ľudí pripútaní na invalidných vozíkoch. Jojkár Ján Mečiar si pri tejto aktivite vyrobil menší trapas.

Tváre konkurenčných televízií sa stretli pri príležitosti konania akcie, ktorú organizoval model Martin Šmahel v spolupráci s občianskym združením go-ok. „Vytvárame mobilnú aplikáciu pre ľudí na vozíčkoch, s barlami a mamičky s kočíkmi. Umožní im vyhľadávanie rôznych objektov podľa preferencií užívateľa, napríklad šírka priechodu, výška schodu, prahu a iných prekážok,“  objasnil nám podstatu projektu manžel markizáčky.

„Bude to skvelá pomoc pre všetkých ľudí, ktorí denne navštevujú rôzne inštitúcie a majú v nich problém s pohybom. Chceme upozorniť ľudí na to, že tu niečo také bude k dispozícii. Zaujímavosťou je tiež to, že samotní užívatelia budú môcť vkladať do aplikácie monitorované objekty,“ dodal Šmahel.

Známe televízne tváre si v rámci propagácie tejto aktivity na krátky čas vyskúšali, aké to je, pohybovať sa na invalidnom vozíku po meste. Navštívili pri tom rôzne objekty. Jojkár Ján Mečiar mal menší problém s nasadaním na vozíček a hneď v úvode z neho spadol. Našťastie sa pritom nezranil.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu