Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Weiterová a Plačková otrčili zadočky, Barkolová bujný predok!

Fitnesska Nikola Weiterová (vľavo), moderátorka Erika Barkolová (v strede) a playmate Zuzana Plačková (vpravo) ukázali sexi krivky počas nakrúcania videoklipu. Zobraziť galériu (42)
Fitnesska Nikola Weiterová (vľavo), moderátorka Erika Barkolová (v strede) a playmate Zuzana Plačková (vpravo) ukázali sexi krivky počas nakrúcania videoklipu. (Zdroj: Foto: Ján Zemiar)

BRATISLAVA – Predviedli svoj sexepíl! Ako sme už na topkách informovali, speváčka Lenka LeRa Salmanová (31) v týchto dňoch nakrúcala videoklip, do ktorého si pozvala množstvo známych tvárí nášho šoubiznisu. Okrem moderátorky Eriky Judínyovej a boháča Borisa Kollára sa v ňom objavia napríklad aj Erika Barkolová, playmate Zuzana Plačková či úspešná fitnesska Nikola Weiterová. A práve posledné spomínané trio azda najviac ulahodí oku mužského diváka. Veď posúďte sami.

Speváčka Lenka LeRa Salmanová sa rozhodla spolu s kapelou nakrútiť klip ku svojej skladbe s názvom Čo mám ešte spraviť. Dej videa je jednoduchý - hovorí o tom, čo všetko sú ženy ochotné urobiť pre to, aby ulovili úspešného muža. Aby bol počin divácky atraktívny, hudobníčka sa rozhodla angažovať doň viaceré známe tváre slovenského šoubiznisu. Ako sme na topkách informovali včera, jednu z úloh v ňom stvárňuje Boris Kollár. Podnikateľ predstavuje prototyp atraktívneho chlapa, kvôli ktorému sa slečny snažia vyzerať tip-top, aby ho zbalili.

Na tvorbe klipu sa podieľali aj sexi ženy z nášho šoubiznisu. Napríklad moderátorky Erika Judínyová a Erika Barkolová, fitnesska Nikola Weiterová, playmate Zuzana Plačková či Miss východnej Európy roku 2010 Vanda Gallová. Nečudo, že sa to zvodnými krivkami na pľaci len tak hmýrilo. „Je tu veľmi veľa pekných dievčat a dobrý štáb. Myslím si, že klip bude úspešný. Páči sa mi text skladby a aj nápad, v akom duchu sa video nesie,“ prezradila topkám fitnesska Nikola Weiterová, ktorá v počine stvárňuje samú seba. „Dúfam, že to tak ľudia aj pochopia,smeje sa úspešná dcéra známeho speváka Otta Weitera. 

Okrem brunetky predviedla pred kamerami svoju postavičku aj bývalá finalistka reality šou Hotel Paradise Zuzana Plačková. Playmate pútala objektívy najmä pri bazéne, kde pózovala v plavkách. Zatiaľ čo blondínka už má s podobným angažmánom skúsenosti, nakrúcanie hudobného videoklipu bolo v prípade Eriky Barkolovej premiérové.„Je to v podstate môj prvý videoklip, v ktorom účinkujem, takže mám také zmiešané pocity. Neviem ešte presne čo a ako, ale snáď to bude  v pohode,“ povedala nám jojkárska moderátorka. 

Čerešničkou na torte celého klipu je tvár televízie Markíza Erika Judínyová, ktorá sa v ňom objaví na úplnom konci. „Hrám samú seba, teda moderátorku Smotánky. Záverečnú pointu však neprezradím. Poviem len toľko, že som spojená so svojimi výživovými doplnkami na zväčšenie pŕs,“  uzavrela tému nakrúcania plavovláska. 

Sledujte TOPKY TV: Pozrite, ako vyzeralo nakrúcanie videoklipu Lenky LeRy Salmanovej. 

Lera - klip

 

Sledujte TOPKY TV: Rozhovor s LeRou o pripravovanom videoklipe.

Lera- rozhovor

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu