Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Stratená víťazka SuperStar Berkyová: Foto po rokoch... Aj s milencom!

Vierka Berkyová sa od obdobia, čo vyhrala SuperStar, takmer vôbec nezmenila. Na fotografii je spoločne so svojim priateľom Máriom. Zobraziť galériu (9)
Vierka Berkyová sa od obdobia, čo vyhrala SuperStar, takmer vôbec nezmenila. Na fotografii je spoločne so svojim priateľom Máriom.

BELFAST – Vierka Berkyová (21) sa v roku 2007 stala víťazkou 3. série speváckej šou SuperStar. V tom čase mala pred sebou sľubnú kariéru. No namiesto toho, aby stúpala do hudobných výšin, sa po nej krátko po skončení súťaže zľahla zem. Neskôr sa ukázalo, že žije v Írsku. Po jej odchode sa objavovali v médiách len útržkovité informácie, no v roku 2010 o sebe dala vedieť prostredníctvom miestnych novín - poskytla pre ne rozhovor. Odvtedy však o rodáčke z Lučenca opäť nebolo počuť. Až doteraz...

Hoci vyzerá stále rovnako, v jej živote sa toho veľa zmenilo. Keď Vierka Berkyová uspela v speváckej súťaži, mala len 16 rokov. Mnoho odborníkov z hudobnej brandže do nej vtedy vkladalo veľké nádeje. Koncom roka 2008 však mladá interpretka nadobro opustila Slovensko. Kvôli tomuto kroku jej hudobná kariéra zhasla skôr, než vôbec stihla začať. 

V súvislosti s Berkyovej odchodom sa zo začiatku vo veľkej miere špekulovalo o tom, kde sa vôbec nachádza. V auguste 2010 sa o nezvestnej Vierke objavila prvá dôveryhodná informácia. A to, že žije v Írsku, kde pracuje ako chyžná. Tamojšie noviny s ňou totiž urobili rozhovor, pretože sa prihlásila do britskej speváckej súťaže. Krátko nato sa objavili informácie, že Vierka priviedla na svet bábätko. Táto správa však doteraz nie je potvrdená.

Všetko ale nasvedčuje tomu, že superstaristka je v radostnom očakávaní práve v týchto dňoch. Prezradili ju jej slová na sociálnej sieti, kde sa realizuje celkom aktívne. „To boli časy, keď som si obliekla rifľové šortky. Teraz nemám šancu,“ okomentovala Vierka koncom júna jednu zo svojich fotografií. Vyjadrením narážala na to, že kvôli rastúcemu brušku nezapne gombík.

Otcom dieťaťa je podľa všetkého priateľ mladej superstaristky Mário. Ten sa na prírastok do rodiny očividne veľmi teší. „Milujem vás nadovšetko,“  vyznal sa množnom čísle na profile svojej lásky. Dôkazom Berkyovej zväčšujúceho sa bruška je aj záber z rodinnej grilovačky (foto nižšie).

Hoci by sa mohlo zdať, že Vierka na rodné Slovensko zanevrela, nie je tomu tak. Aj po odchode do zahraničia sleduje, čo sa u nás deje. „Dnes večer ide Farma,“ kričala s nadšením v hlase superstaristka v jednom z videí, ktoré zavesili jej blízki na sociálnu sieť. Keďže s rodnou krajinou udržuje aký-taký kontakt, zaujímalo nás, či niekedy nepomýšľa na návrat. Vierka však na žiadnu z našich otázok nereagovala. 

Na zábere z videa je vidno, že Vierka Berkyová má väčšie bruško.
Zobraziť galériu (9)
Na zábere z videa je vidno, že Vierka Berkyová má väčšie bruško.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu