Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Prekvapenie Dary a Rytmusa: Vydražia vlastné súkromie!

Dara Rolins s partnerom Patrikom Rytmusom Vrbovským Zobraziť galériu (10)
Dara Rolins s partnerom Patrikom Rytmusom Vrbovským (Zdroj: Facebook)

PRAHA/BRATISLAVA – Idú s kožou na trh! Dara Rolins (39) a jej partner Patrik Rytmus Vrbovský (36) sa chystajú poodhaliť svoje súkromie. Ako informoval český portál prásk.tv, prominentný pár ponúkne osobné veci do dražby. Privátne kúsky si tak nájdu nových majiteľov medzi fanúšikmi speváckej dvojice.

Dara Rolins a Rytmus plánujú dražiť veci zo súkromnej zbierky na charitatívne účely. Podobnej akcie sa speváčka zúčastnila už aj v minulosti - ešte v čase, keď netvorila pár so známym raperom. Vtedy ponúkala pop diva outfity z vlastnej garderóby prostredníctvom sociálnej siete Facebook. Výťažok v hodnote takmer 2 500 eur putoval na pomoc chorému dievčatku Olinke Joklovej.

S rovnakým zámerom blondínka vstupuje do aukcie aj po druhýkrát. Tentoraz si však ako posilu prizvala Rytmusa, vďaka ktorému bude celkový výnos pravdepodobne oveľa vyšší. „Chceli by sme vám všetkým, ktorí ste sa zapojili do charitatívnej dražby pre Olinku Joklovú, veľmi pekne poďakovať! Budeme sa aj naďalej snažiť pomáhať ľuďom, ktorým chýba v živote to najdôležitejšie – zdravie. Bez neho je život veľmi zložitý a ťažký...“ vysvetlila Dara v statuse na svojej profilovej stránke.

Keďže podľa speváčkiných slov nejde o jednorazový projekt, podobné dražby budú pod jej taktovkou zrejme prebiehať častejšie. „Chceme pomáhať zas a znova. A pretože mám po svojom boku partnera, ktorému takisto nie sú podobné veci ľahostajné, do ďalšej charitatívnej dražby už vstupujeme spolu – ja aj Patrik,“ priblížila Dara, ktorá spustí aukciu pravdepodobne opäť prostredníctvom Facebooku. Medzi kúskami, ktoré zamilovaný pár už nepotrebuje, fanúšikovia nájdu prevažne oblečenie a rôzne módne doplnky.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu