Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Strach Rómov z jojkárskych Extrémnych prípadov: Vysoké pokuty!

Jojka spustila novú šou s amatérskymi hercami z radov Rómov. Zobraziť galériu (11)
Jojka spustila novú šou s amatérskymi hercami z radov Rómov.

BRATISLAVA - Problémy s účinkujúcimi! Televízia Joj včera spustila novú reláciu Extrémne prípady. V úvodnej časti zohrávali úlohu rómski občania. Rovnako ako v predchádzajúcej Súdnej sieni, aj tu spory pred kamerami predvádzajú amatérski herci a ľudia z ulice. Tí aktuálni však pri nakrúcaní často popustili uzdu temperamentu, vďaka čomu vznikali hlášky a hádky, ktoré neboli zakotvené v scenári. Po výrokoch sudkyne o pokutách v minimálnej výške 170 eur však nastala panika!

Prekonali očakávania! Televízia Joj nedávno hľadala rómskych účinkujúcich pre svoj nový program s názvom Extrémne prípady. Včera už spustila prvú epizódu tohto projektu, kde sa predstavili noví herci z ulice. Pri nakrúcaní ale vznikali mnohé nevšedné situácie.

Po tom, čo režisér oboznámil Rómov s podrobnosťami nakrúcanej kauzy, sa doslova zahryzli do svojich úloh. Na pľaci vytvárali nefalšovanú atmosféru plnú kriku, nadávok a osočovania. Dokonca používali vlastné vety a formulácie, ktoré v scenári pôvodne neboli. Hádkam tak dodali maximálnu autentickosť.

V súdnej sieni sa však nadávky a hluk netolerujú. Televízna sudkyňa preto na túto situáciu musela primerane reagovať. „Ela Melchová alias Janka Buršáková začala rozdávať pokuty. Z jej úst nepadala suma menšia než 170 eur,” prezradil náš zdroj.

Vtedy však nastal menší problém. Účinkujúci sa totiž tak zažrali do svojich úloh, že nedokázali presne odlíšiť realitu od hranej scény. „Ešte počas skúšok sa pýtali, či to musia naozaj zaplatiť, že ak áno, tak oni na ďalšie nakrúcanie ani nejdú,” dozvedeli sme sa zo zákulisia programu. Nové hviezdy televízie Joj boli ochotné pokračovať v práci len vtedy, keď sa viackrát uistili, že mastné sumičky naozaj nemusia platiť.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu