Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Nepekne zjazvená Majtánová: Bolesť a vyhodené peniaze!

Karin sa pokúšala make-upom zamaskovať túto jazvu po tetovaní, no veľmi jej to nevyšlo. Zobraziť galériu (6)
Karin sa pokúšala make-upom zamaskovať túto jazvu po tetovaní, no veľmi jej to nevyšlo.

BRATISLAVA – Už nikdy viac! Na nedávnej akcii sa objavila aj známa tvár verejnoprávnej televízie Karin Majtánová (38). Príťažlivá moderátorka sa na spoločenskú udalosť patrične nahodila, no ruku jej hyzdila neprehliadnuteľná jazva. Tá vznikla po odstránení tetovania, ktoré tmavovláska s odstupom času poriadne oľutovala.

Ružu nahradila jazva! Tetovanie, ktorým si nechala Karin Majtánová skrášliť rameno vo svojich dvadsiatich piatich rokoch, sa jej časom znepáčilo. Preto sa rozhodla pre jeho odstránenie laserom. Túto techniku si však vôbec nepochvaľuje. „Na Slovensku je vypaľovanie laserom ešte v plienkach,“ posťažovala sa trochu na lekárov.

Namiesto nechceného obrázku má totiž teraz tmavovláska na ruke ešte niečo horšie - nepeknú jazvu. „Ja som taký odstrašujúci príklad, aby sa ľudia nedávali tetovať. Vyzerá to škaredo, keď sa toho chce človek neskôr zbaviť,“ opísala svoju nepríjemnú skúsenosť sklamaná moderátorka. Navyše, zákrok vôbec nebol lacnou záležitosťou. „Odstraňovanie bolo drahšie aj bolestivejšie ako samotné tetovanie,“ prezradila nám Karin.

Paradoxný na tomto prípade je dôvod, prečo bývalá misska odstraňovanie tetovania podstúpila. „Bolo to nepraktické. Chodievam na rôzne spoločenské akcie, kde mávam odhalené plecia,“ povedala nám Majtánová. Bohužiaľ, zákrok vzhľad jej ramena nevylepšil. Teraz púta ešte väčšiu pozornosť než predtým. A to pritom nejde o čerstvú jazvu. Moderátorka ju mala dlho zalepenú a až teraz odhalila, čo presne pod náplasťou skrývala.

Tip: Pozrite si program Jednotky na dnes večer. Viac na telkac.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu