Nedeľa9. jún 2024, meniny má Stanislava, zajtra Margaréta, Gréta

Sexi finalistky Miss Universe SR: Silikóny a podväzky!

Soňa Kiszlingová (vľavo) aj Petra Tonhauserová majú čo ukázať. Zobraziť galériu (12)
Soňa Kiszlingová (vľavo) aj Petra Tonhauserová majú čo ukázať.

BRATISLAVA - Jedna krajšia ako druhá! Už dnes sa v priamom prenose predstaví finálová dvanástka Miss Universe 2012, z ktorej vzíde tohtoročná kráľovná krásy. A je jasné, že sa bude na čo pozerať. Niektoré dievčatá totiž majú sexepílu na rozdávanie. Topky.sk napríklad získali pikantné zábery tmavovlásky Sone Kiszlingovej (21). Alebo vás viac zaujmú chirurgicky vylepšené prednosti blondínky Petry Tonhauserovej (22)?

Odborná porota večer rozhodne, ktorá zo zverenkýň Silvie Lakatošovej je tá najkrajšia. Zatiaľ nie je vôbec isté, ktoré dievča si na hlavu nasadí korunku pre Miss Universe SR  2012. Bude to blondínka alebo brunetka?

„Už len pár dní do finále, začínam sa báť,” napísala si nedávno na facebookový profil finalistka č. 12 Soňa Kiszlingová. Obavy však v jej prípade zrejme vôbec nie sú na mieste. Tmavovláska sa už nejakú dobu živí modelingom. A nafotila už aj poriadne horúce snímky! V bielizni a v podväzkoch pôsobí ako naozajstný sexsymbol. Pozrite si zábery TU.

Medzi blondínkami najväčšími zbraňami bojuje finalistka č. 10 Petra Tonhauserová. Ako jediná z tohtoročnej dvanástky má totiž vylepšené prsia. Pod skalpel si ľahla pomerne nedávno, pred necelým rokom. V minulosti sa pritom silikónom obdarené slečny stali už aj víťazkami. Zhodou okolností išlo tiež o blondínky - Luciu Senášiovú (2007) a Denisu Mendrejovú (2009).

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu