Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Beňo s priateľkou Lenkou: Toto je náš Nikola Róbert!

Robo Beňo sa mazná so svojim synčekom. Zobraziť galériu (7)
Robo Beňo sa mazná so svojim synčekom.

PARTIZÁNSKE – Podelili sa s nami o svoj poklad! Bývalý politik Robo Beňo (49) je od minulej nedele trojnásobným otcom. Na topkách sme vás ako prví informovali, že mu priateľka Lenka Kapustová (25) porodila zdravého chlapčeka. Šťastní rodičia dali bábätku meno Nikola Róbert.

Čerstvý tatko má už oba poklady doma pri sebe. „Užívam si to,“ povedal nám o otcovstve Beňo, ktorý doposiaľ stihol vychovať dve ratolesti. Má dospelú dcéru Luciu (30) a syna Maxa (12). 

„Deti prebaľovať viem, nemám s tým žiadny problém. Vždy som to robil,“ naznačuje, že partnerke pomôže so starostlivosťou o bábätko. Chlapček sa narodil minulú nedeľu presne o druhej hodine druhej minúte. Na svet prišiel bez komplikácií a prirodzenou cestou.

„Volá sa Nikola Róbert. Mamička mu chcela dať dve mená. Bolo to jej želanie. Pri narodení vážil 3,81 kg a meral 53 cm,“ pochválil sa nám Beňo, ktorý napriek narodeniu spoločného potomka zatiaľ svadbu s Lenkou príliš nerieši. „Touto témou sa síce zaoberáme, no zatiaľ nemáme presný termín. Nič nás do toho netlačí,“ priblížil nám svoj pohľad na ženbu Beňo. S mladou tmavovláskou tvoria pár viac ako rok.

Synček Róberta Beňa a Lenky Kapustovej.
Zobraziť galériu (7)
Synček Róberta Beňa a Lenky Kapustovej.  (Zdroj: archív R.B.)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu