Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Orgie na gauči: Vyzlečená Podzámska s Bruchalom!

Elena Podzámska sa v seriáli vyzliekla len do nohavičiek. S Pavlom Bruchalom predviedli sexuálne scény. Zobraziť galériu (4)
Elena Podzámska sa v seriáli vyzliekla len do nohavičiek. S Pavlom Bruchalom predviedli sexuálne scény.

BRATISLAVA – Opäť vzplanú vášne! Aj dnešnú časť romantického seriálu Druhý dych sa rozhodli tvorcovia poriadne okoreniť. Moderátor Pavel Bruchala (34) sa opäť predvedie v pikantných scénach. Tentokrát však nezažije orgie na gauči s herečkou Milenou Minichovou (29), ale s obnaženou Elenou Podzámskou (40).

Zviedol už aj Podzámsku! Herec Pavol Bruchala, ktorý v Druhom dychu stvárňuje architekta Lukáša Mráza, sa v dnešnej epizóde seriálu televízie DOMA  vrhne na ďalšiu ženu. Po vášnivom sexe na sedačke s prefíkanou Andreou Jančovičovou (Milena Minichová) sa na rovnakom gauči oddá sexuálnym radovánkam aj s kolegyňou Laurou Kovalovou, ktorú hrá Elena Podzámska.

K ich intímnemu zblíženiu dôjde po tom, čo v noci vypijú fľašu alkoholu. Na druhý deň sa obaja preberú vyzlečení na gauči so silnými bolesťami hlavy a začnú sa obliekať. Sú si vedomí toho, že k sexu rozhodne prísť nemalo. Keďže sa Pavel Bruchala nechal nahovoriť v pomerne krátkom čase na ďalšie odvážne kamerové scény, chceli sme vedieť, ako to prebiehalo a či sa cíti ako filmový cassanova.

 „S oboma to bolo príjemné, veľká sranda. Na pľaci si to však človek neužíva, lebo je tam množstvo ľudí,“ prezradil nám modrooký moderátor a dodal: „Rozmýšľali sme, ako Elenu zakryť, keďže bola obnažená hore bez. Chceli sme, aby to bolo zmyselné, ale zase aby toho nebolo moc. Čo sa týka mojej postavy Lukáša, tak rozhodne nie je Don Chuan, skôr taký chudák. S každou ženou mal sex iba raz. Zúfalé pokusy.“

Ako nám Pavel na záver priznal, on by sa v seriáli donaha nevyzliekol. „Nepatrím k tým, ktorí by sa radi na verejnosti obnažovali. Asi by ma museli dlho presviedčať. Určite by som s tým mal problém. Stále by som riešil, čo by na to povedalo moje okolie. Moja mama by asi nechcela vidieť nahého syna. A tiež by som nebol zrejme spokojný s tým, ako vyzerám. Musel by som na sebe popracovať,“ dodal markizácky moderátor.

V súvisloti s nakrúcaním pikantných scén sme zisťovali, ako sa pred kamerami cítila Elena Podzámska. Keď sme sa s ňou snažili spojiť, nezdvíhala telefón a nereagovala ani na esemesky.

Tip: Pozrite si tento obľúbený seriál už dnes večer! čas vysielania sa dozviete na stránke telkac.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu