Piatok24. máj 2024, meniny má Ela, Vanesa, zajtra Urban

Krainovej vyhadzov: Nahradí ju krásna mladá Slovenka!

Niektoré kšefty po Simone Krainovej preberie Michaela Kocianová (vpravo). Zobraziť galériu (11)
Niektoré kšefty po Simone Krainovej preberie Michaela Kocianová (vpravo).

PRAHA/BRATISLAVA - Tým, že Simonu Krainovú (38) vyhodili z agentúry Elite, prišla okrem iných kšeftov aj o prácu moderátorky ich podujatí. Každoročne totiž uvádzala prestížnu súťaž, ktorá vyhľadáva nové tváre modelingu. Galavečer je síce ešte ďaleko, ale Topky.sk vedia, kto blondínku zastúpi na slovenských kastingoch. Bude to jej oveľa mladšia konkurentka Michaela Kocianová (22), ktorá randí s moderátorom Leošom Marešom (35).

Uchmatne si pozíciu jednotky?! V decembri módnemu expertovi Sašovi Jánymu praskli nervy a z modelingovej agentúry vykopol Simonu Krainovú. Tá bola pritom dlhé roky takzvanou vlajkovou loďou vo flotile ostatných modeliek patriacich pod túto firmu. Dostávala lukratívne kšefty a angažovali ju aj ako moderátorku na svojich akciách.

V Elite však pôsobí aj svetovo úspešná modelka zo Slovenska Michaela Kociánová. Práve tá by mohla po Simone prebrať štafetu. Je mladá, krásna a randí s českým moderátorom Leošom Marešom, takže je pre médiá aj zaujímavá.

Prvým náznakom jej postupu v rámci agentúry môže byť aj súťaž Elite Model Look. Už v marci začínajú kastingy a na Slovensku by sa ich mala namiesto Krainovej zúčastňovať práve Kociánová. „Áno, je to tak. Celkom sa na to teším, ale priznávam, že mám aj veľký rešpekt,” povedala nám kráska.

Na výberových kolách bude vlastne reprezentovať agentúru, aby mladé dievčatá videli, kam to až môžu dotiahnuť. Zároveň sa účastníčkam aj prihovorí. A ak s ňou budú zamestnávatelia spokojní, možno prevezme aj moderátorský post na galavečeri, ktorý sa uskutoční na jeseň.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu