Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Mastná pleť, bucľaté líca a strapaté vlasy: Toto že je Hantuchová?!

Dve tváre Daniely Hantuchovej - nevýrazná šedá myška (vľavo) a zvodná sexica (vpravo). Zobraziť galériu (11)
Dve tváre Daniely Hantuchovej - nevýrazná šedá myška (vľavo) a zvodná sexica (vpravo).

BRATISLAVA – Dosť zlý deň! Tenistka Daniela Hantuchová (28) je právom a pomerne často označovaná za jednu z najkrajších slovenských športovkýň. Veď na spoločenských akciách vždy vyzerá reprezentatívne. K dokonalému imidžu jej dopomáhajú šminky a aj luxusné outfity. Ak sa však blondínka na bežnú úpravu vzhľadu vykašle, od zvodnej krásky má poriadne ďaleko.

Nevýrazná a tuctová! Daniela Hantuchová už viackrát okúsila čaro modelingu. Počas uplynulého roka dokonca nafotila aj vlastný kalendár, v ktorom je neskutočne sexi. Treba však podotknúť, že rodáčka z Popradu nie je pekná len na upravených obrázkoch, ale aj vtedy, keď sa objaví v spoločnosti. Príkladom môže byť jej prítomnosť v hľadisku tanečnej šou Let´s Dance, kam prišla „nahodená“ od hlavy po päty.

Iné to však bolo na tlačovej besede, ktorej sa Hantuchová pred pár dňami zúčastnila. Tenistka úprave svojho zovňajšku príliš veľa pozornosti nevenovala. Na tvári nemala žiadny mejkap, vďaka čomu pôsobila veľmi nevýrazne. Pleť sa jej navyše dosť leskla a zreteľné boli aj vačky pod očami.

Pri pohľade na Danielu je tiež viditeľné, že sa mierne zaguľatila. Hoci sa blondínka môže stále pochváliť štíhlou figúrou, líčka má o čosi bucľatejšie, než kedysi. V súvislosti s postavou športovkyne sa v minulosti vynárali špekulácie, že trpí anorexiou. Na jej tvári je však vidno, že podobné pochybnosti momentálne nie sú na mieste.

Tip: Pozrite si športové relácie v televízii. Kompletný TV program ponúka telkac.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu