Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Silvia Kucherenko v luxusných šatách: Kam zmizli nohavičky?!

Silvia Kucherenko v luxusných šatách. Zobraziť galériu (8)
Silvia Kucherenko v luxusných šatách.

BRATISLAVA – Zvádza nahým zadočkom! Nie je žiadnym tajomstvom, že Silvia Kucherenko (29) miluje luxus. Obrovskú záľubu má aj v módnych kúskoch pochádzajúcich z renomovaných návrhárskych dielní, ktoré si s radosťou oblieka. Okrem božských modelov sa však blondínka rada popýši aj sexi krivkami. K nim si však občas musí dopomôcť miernou retušou.

Silvia Kucherenko nedávno nafotila sériu fotografií, ktoré dýchajú luxusom a jemnou erotikou. Pózuje na nich odetá v róbach pochádzajúcich z uznávaných módnych domov, ktoré bežne nosia svetové celebrity. Napríklad aj speváčka Christina Aguilera, ktorá sa pred objektív postavila v tých istých šatách ako Silvia. 

Hoci svetlá róba obom blondínkam pristane, Kucherenko ju „predáva“ s veľkou dávkou sexepílu. Dokonca aj známa interpretka by sa mala čo učiť od rodáčky z Trebišova. Pri pohľade na spomínaný záber si totiž môžete všimnúť, že modelka na sebe nemá oblečenú spodnú bielizeň.

Fotografia tak navodzuje dojem, že pod jemným kúskom látky je mamička Alexandra Marcusa (1) úplne obnažená. Nahota je však len výsledkom retuše. Zistili sme totiž, že po ateliéri fotografa Andrého Raua, kde zábery vznikali, sa modelka premávala v nohavičkách telovej farby.

Christina Aguilera vs. Silvia Kucherenko. Ktorá blondínka je v luxusných šatách viac sexi?
Zobraziť galériu (8)
Christina Aguilera vs. Silvia Kucherenko. Ktorá blondínka je v luxusných šatách viac sexi?

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu