Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Rozboril drsne zaútočil na Čobejovú: Si nenažraná!

Vilo Rozboril má Michaelu Čobejovú v zuboch. Zobraziť galériu (6)
Vilo Rozboril má Michaelu Čobejovú v zuboch.

BRATISLAVA - Hádky medzi tvárami televízie Markíza! Po tom, čo si herečka Michaela Čobejová (41) dupla, že nebude zadarmo nakrúcať upútavky k seriálu Ordinácia v ružovej záhrade, sa do nej pustil kolega Vilo Rozboril (44). Toho jej prístup tak nahneval, že blondínke poriadne naložil prostredníctvom Facebooku.

Po tom, ako sa obľúbená herečka seriálu Ordinácia v ružovej záhrade Michala Čobejová dozvedela, že nedostane od Markízy zaplatené za nakrúcanie nových upútaviek k seriálu, odmietla sa na ich výrobe podieľať. Vraj si nemôže dovoliť robiť zadarmo.

Ako sme sa v súvislosti s nakrúcaním jinglov dozvedeli, ich výroba trvala približne dve hodiny. Žiaden z hercov za to nedostal extra honorár. Podľa našich informácií si Čobejová pýtala niekoľko stoviek eur, čo jej Markíza odmietla zaplatiť. „Súčasťou zmlúv, na základe ktorých dostávajú herci honoráre, je aj účasť na nakrúcaní promo k seriálu. Nikto s tým doteraz problém nemal,“ povedala nám hovorkyňa televízie Oľga Dúbravská.

Tento Čobejovej postoj nerozhneval iba vedenie Markízy, ktoré si ju zavolalo na koberček, ale aj kolegov. Napríklad moderátora Modrého z neba Vila Rozborila. „Priatelia, za 15 rokov Markízy sme si nikto z moderátorov za nakrúcanie upútaviek a jinglov nevypýtali ani korunu, či Euro. Brali sme to ako našu povinnosť propagovať reláciu či seriál, ktorých sme boli súčasťou. Brali sme to ako česť. Milá myška Čobejová, trošku menej nenažranosti, trochu viac lojálnosti a teda i profesionálnej slušnosti,“ napísal nahnevane Rozboril na Facebooku.

Topky.sk sa v súvislosti s týmto ostrým názorom skontaktovali aj s herečkou. Zaujímalo nás, čo si o tom myslí a či sa jej to dotklo. „Je mi to jedno. Nech si píše, čo chce,zareagovala Čobejová, ktorá si evidentne stojí za svojim a z moderátorovych slov si ťažkú hlavu nerobí. Nečudo, veď napriek kauze s nakrúcaním jinglov bude naďalej stabilnou členkou zostavy Ordinácie.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu