Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Pauhofová prekvapuje: Zhrabla kšeft po Marošovej!

Táňa Pauhofová (vpravo) zhrabla kšeft po Zuzane Marošovej. Zobraziť galériu (6)
Táňa Pauhofová (vpravo) zhrabla kšeft po Zuzane Marošovej.

BRATISLAVA – Bude z nej sestrička! Herečka Táňa Pauhofová (28) sa čoskoro objaví v markizáckom seriáli Ordinácia v ružovej záhrade. Zaujímavé je, že známa ryšavka sa nechala nahovoriť na úlohu, akú ešte v lete minulého roka stvárňovala partnerka údajného mafiána Karola Mella (40) - Zuzana Marošová (29).

Herečka Táňa Pauhofová sa už na jar objaví na obrazovkách Markízy v seriáli Ordinácia v ružovej záhrade. „Zahrá si sestričku na urgentnom príjme," potvrdil naše informácie PR manažér televízie Gabriel Bocko.

Na ryšavkinom novom angažmán je zaujímavé, že prebrala štafetu po herečke Zuzane Marošovej. Tá tiež účinkovala v niekoľkých častiach rodinného seriálu ako sestrička z urgentného príjmu. No ihneď po tom, čo jej partnera Karola Mella obžalovaného z dvojnásobnej vraždy prepustili na slobodu, zdrhla zo Slovenska. Na flek v Záhorskej Bystrici sa vykašľala. Momentálne sa zdržuje spolu s milencom v zahraničí. 

Od Pauhofovej sme sa snažili zistiť, či jej nevadí, že prevzala „štafetu“ po Marošovej. „Nevadí mi vôbec nič. Baví ma to. Sestrička Monika je dosť sranda," napísala nám herečka. Uvidíme, či v úlohe sestričky vydrží dlhšie ako jej predchodkyňa.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu