Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Posledné zábery Petra Končeka: Veľké plány zmarila smrť!

Peter Konček sa na záberoch usmieva. V jeho hudobnej kariére to totiž vyzeralo sľubne. Zobraziť galériu (6)
Peter Konček sa na záberoch usmieva. V jeho hudobnej kariére to totiž vyzeralo sľubne.

BRATISLAVA – Príležitosť už nevyužije! V piatok nadránom tragicky zahynul účastník prvej série SuperStar Peter Konček (†26) spolu so svojím kamarátom Máriom Piťom (†19). Hoci hudobník nezaznamenal počas posledných rokov v speváckej kariére žiadne úspechy, všetko nasvedčuje tomu, že mal túžbu vrátiť sa na výslnie. Bohužiaľ, jeho plány prekazila smrť!

Petra Končeka si ľudia spájajú najmä s prvou sériou speváckej šou SuperStar. Medzi finálovou jedenástkou vynikal prevažne ako spevák r´n´b a soulu. V rovnakom duchu bol ladený aj jeho prvý a zároveň posledný album, ktorý vydal tesne po skončení súťaže. Od tej doby sa vo svojej hudobnej kariére dopredu príliš neposunul. Práve naopak, odmlčal sa.

V priebehu uplynulého roka však u Končeka svitalo na lepšie časy. Raper Rytmus ho totiž oslovil, aby s ním spolupracoval. Svedčí o tom aj video, ktoré Patrik Vrbovský zverejnil na svojej fanúšikovskej stránke. „Posledné stretnutie s Peťom, keď sme pracovali na skladbe Sám. On mal spievať refrén. Brácho, bol si veľký talent, odpočívaj v pokoji,“ napísal k videu Rytmus.

Spomínaná nahrávka zachytáva Patrika a Petra pri spoločnom stretnutí v aute. Hoci napokon zo spolupráce zišlo, o finalistovi prvej série speváckej šou bolo známe, že chcel v hudobnej brandži preraziť. Dôvod, prečo sa nakoniec s Rytmusom nedohodli, bol zrejme ten, že v tom čase sedel Konček vo vyšetrovacej väzbe kvôli vydieraniu a podvodom. Nebyť tragickej nehody a týchto okolností, možno by sa mu podarilo splniť si sen. Veď spoločná skladba s aktuálne najznámejším slovenským raperom mohla byť výborným odrazovým mostíkom.

Peter Konček  (†26) zahynul v piatok pred treťou hodinou ráno pri Nových Zámkoch. Jazda na luxusnom BMW mu bola osudná. Druhou obeťou bol spevákov kamarát Mário Piťo (†19). Meno toho, kto automobil šoféroval, ešte nie je oficiálne známe. Všetko však nasvedčuje tomu, že za volantom sedel Končekov kamarát. Posledná rozlúčka s bývalým superstaristom sa konala v utorok v Nových Zámkoch.

VIDEO: Posledné zábery zachytávajúce Petra Končeka.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu