Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Srdcervúce spovede Končekových lások: Toto mu odkazujú do neba!

Peter Konček tvoril pár s Martou Dvorskou (vľavo dole). Na speváka s láskou spomína aj brunetka Irena. (vľavo hore) Zobraziť galériu (6)
Peter Konček tvoril pár s Martou Dvorskou (vľavo dole). Na speváka s láskou spomína aj brunetka Irena. (vľavo hore)

BRATISLAVA – Neutíchajúca bolesť! V piatok nadránom zahynul finalista prvej série SuperStar Peter Konček (†26). Tragická autonehoda, pri ktorej vyhasli dva mladé životy, otriasla okrem spevákovych najbližších aj rodinou druhej obete. Obrovský žiaľ prežívajú tiež hudobníkove lásky. Tie mu na rozlúčku adresovali slová, z ktorých mrazí!

Zostali im iba spomienky! Len pár minút po tom, čo  sa na verejnosti objavila informácia, že spevák Peter Konček zahynul pri tragickej autonehode, bola na sociálnej sieti vytvorená skupina venovaná na jeho počesť. S finalistom prvej série SuperStar sa lúčili nielen jeho fanúšikovia, ale aj dievčatá, ktoré s ním prežili tie najkrajšie chvíle.

Azda najväčší žiaľ prežíva osemnásťročná Monika, ktorá s Končekom tvorila pár zhruba od Vianoc. „Zlatinko moje, navždy budeš v mojom srdiečku. Nemôžem tomu uveriť. Ešte pár hodín pred tým sme sa boli kúpať, láska moja,“ napísala mladá dievčina. Hoci sa so spevákom poznali len krátko, ich vzťah bol podľa tvrdení slečny veľmi intenzívny. „My dvaja sami dobre vieme, čo sme k sebe cítili a cítime. Čakaj ma tam hore. Veľa sme toho nestihli, no my dvaja to spolu ešte dobehneme,“ dodala Monika.

Odkaz plný bolesti adresovala Petrovi aj dcéra operného speváka Petra Dvorského – Marta. S blondínkou sa Konček dal dokopy ešte počas trvania speváckej šou, v roku 2004. Po troch rokoch však ich vzťah stroskotal. „Peťko môj, nikdy na teba nezabudnem. Nech ťa mi tam hore anjelikovia ochraňujú. Moje srdce, my love,“ napísala Marta a pridala text piesne, ktorú jej Peter zvykol spievať.

Na exsuperstaristu si zaspomínala aj ďalšia slečna, ktorá bola v minulosti jeho partnerkou. Tmavovlasá Irena napísala: „Nikdy na teba nezabudnem, ani na to čo sme prežili v BA. Stále budeš v mojom srdci. Nemôžem uveriť, že tu už nie si. Odpočívaj v pokoji, zlatko.“ Na sociálnu sieť dokonca pridala aj svoju fotografiu s Petrom.

Spoločne s Končekom zahynul v aute aj jeho kamarát Mário Piťo (†19). Meno toho, kto luxusný automobil šoféroval, zatiaľ nie je známe. Posledná rozlúčka s finalistom prvej série SuperStar sa koná v Nových Zámkoch už dnes.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu