Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Mojsejová sa sťažuje: Mala som žebrácke Vianoce!

Nora Mojsejová Zobraziť galériu (8)
Nora Mojsejová

KOŠICE – Nahnevaná! Známa podnikateľka si tohtoročné sviatky príliš nepochvaľuje. Ako nám totiž Nora Mojsejová (53) prezradila, pod vianočným stromčekom si toho veľa nerozbalila. Manžel Braňo (43) ju podľa našich informácií odbavil „len“ piatimi tisíckami eur. A to je podľa Košičankiných slov málo.

Boháčka z Pereša, ktorá je zvyknutá na luxusné dary a väčšie finančné sumy, zostala po tohtoročných Vianociach mierne sklamaná. Tie sa totiž niesli v skromnejšom duchu než po iné roky. Prekvapení či dôkazov lásky sa od Braňa Mojseja tentoraz nedočkala. Dostala od neho finančnú hotovosť 5000 eur. A z nich jej vzápätí štyri stovky zobral!

Zatiaľ čo minulý rok sa Nora tešila z originálneho parfumu s vlastným menom a tiež z tučného balíku peňazí, tento rok sa musela podľa vlastných slov uskromniť. Spomínaných päť tisíc eur totiž ani zďaleka nevystihovalo jej predstavy o štedrých sviatkoch. „Mala som žebrácke Vianoce,“ zhodnotila atmosféru uplynulých dní predsedníčka politickej strany Slobodné slovo - Nory Mojsejovej. Ako však zároveň dodala, samotná hotovosť pre ňu nepredstavuje problém. Rada si sama kúpi to, čo vyhovuje jej vkusu. Peňažná suma od manžela sa jej ale málila. 

Na otázku, aké dobroty si košický pár doprial na štedrovečernom stole, sme dostali pomerne tradičnú odpoveď. „Mali sme vykosteného kapra a zemiakový šalát. No robila som aj morčacie rezne a tiež pupáčiky s makom. Tie Braňovi chutili najviac,“ uzavrela Mojsejová tému tohtoročných sviatkov, na ktoré zrejme tak skoro nezabudne.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu