Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Vianoce podľa Rozborila: Váľanie sa po zemi a duet s Haberom!

Vilo Rozboril na zemi Zobraziť galériu (21)
Vilo Rozboril na zemi

BRATISLAVA - Špeciálne vydanie! Ani Štedrý večer nezostane bez emócií, ktoré prináša relácia Vila Rozborila. Modré z neba aj v dnes prinesie tri silné príbehy. Sedemročná Ninka sa moderátorovi poďakuje svojským spôsobom - zhodí ho na zem.

Sedemročná slečna si toho za svoj krátky život preskákala priveľa. Mala len tri roky, keď jej diagnostikovali leukémiu.  Po náročnej liečbe to vyzeralo nádejne, do dvoch rokov však prišlo k regresii. Okrem zdravotných problémov malej Ninky jej mama Zdena riešila aj rozpad manželstva.

Ďalšie ťažkosti vygradovali až do tej roviny, že Zdenka s dvoma deťmi stratila vlastnú strechu nad hlavou. A v tejto ich beznádeji sa s Vilom spojil jeden anjel. Chlap, ktorý prežíva doma rovnakú drámu so svojím synčekom, ktorý tiež musel podstúpiť transplantáciu kostnej drene. Vtedy si uvedomil, aká dôležitá je pri boji o život vlastného dieťaťa, súdržná rodina. A pocit istoty, že mám svoju izbu, svoj domov.

Preto Zdene, Ninke a jej bračekovi dal darček, aký ani Ježiško neunesie. Dievčatko bolo také šťastné, že pri nakrúcaní Vila Rozborila doslova zhodilo z nôh. Tomu sa tentoraz našťastie zranenie pri páde vyhlo a dokonca zaspieval aj duet s Paľom Haberom. Viac sa dozviete už dnes večer na Markíze.

Ako trávia sviatky ďalšie známe osobnosti?

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu